Scudo Sports

İngiliz turistlere Ordu'da köylü dayağı

Hastaneye ziyarete gidenlere teşekkürler. Onların iyi durumda olması beni biraz olsun gülümsetti...

Scudo
enes ayaklarına ve diline sağlık

beki enes oradan nereye doğru devam edecekler tur bilgilerini paylaşırsan bizde buralarda onları karşılamaya çalışırız

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
İyi dilekte bulunan herkese tekrardan teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki hafta içinde gezginler İstanbul'a geçiş yapacakalrmış. (Otobüsle) Ardından Marmaris'e geçicekler. Nerede kaç gün kalacaklar ya da tam tarih nedir bilemiyorum. Eğer yardım etmek isteyen, tanışmak isteyen fln olursa benle irtibata geçip iletişim bilgilerini bana verebilirler. Ben de sizin verdiğiniz bilgileri kendilerine ileteyim. GEzginler cep telefonu kullanmıyorular. Gidecekleri yerde görüşecekleri kişiyi ya sabit hattan yada mail yoluyla haberleşip, öyle buluşuyorlarmış. Yani ''siz numaranızı bize bırakın, biz arayalım'' hesabı :)

• Beğen
Tepkiler: fecredall
cahil ama ne cahil insanlar var türkiyede,yanlış anlamayın sakın.varmı böyle bir zihniyet,misafir gelmiş ülkemize onu dövüp göndermek.türkiye bu tarz sorunlardan dolayı avrupa ülkelerinden eleştiri alıyor.

Bunları yazabilmek için ancak vakit bulabildim....

Öncelikle Tv, gazete v.b haber olmaorganlarının tamamen objektif ve gerçeği yansıtan haberler yaptığına hiç bir zaman inanamadım. Mutlaka kendilerinin kattığı yada hafiften çarpıttıkları bölümler olmuştur. Anlatacağım olayda da bunun vahiö bir tablosunu göreceğiz. İnternetteki online gazeteler olsuni Ordu'daki yerel basın ve çeşitli TV kanallarında bu iki gezgine Ordu'da kaldıklaır süre içerisindeOrdu'nun çeşitli turistik mekanlarının gezdirileceği, barınma imkanı sağlanacağı b.b bilgiler yer alıyordu. Fakat Adrian ve Diana'yı sahiplenen, onları gezdiren aile ile daha derinlemesine konuştuğumda işlerin hiç te bizim bildiğimiz gibi olmadığını anladım. Açıkçası üzüldüm ama şaşırdığımı söyleyemem. Turizm il müdürdlüğünün bu konudaki belli başlı fiiliyetlerinden birisi, arada gezginler ile ilgilenen aileye gezginlerin durumu hakkında bilgi almak için yapılan telefonalrmış. Onun dışında herhangi bir kurum ya da kuruluştan maddi destek ya da Ordu'yu gezebilmelerini sağlayacak imkan sağlanmamış. Üstüne üstlük şuan kaldıkları lojmandan, çıkarken para talebi bile sözkonusuymuş. Çıkarken ücret talebinde bulunmalarına göre tepkimi belirtici bir takım girişimlerde bulunmayı düşünüyorum. Peki bu gezginler gazetelerin bahsettiği kuruluşlardan yardım alamadı da ne yaptılar. Her yazımda bahsettiğim aile, her gün onlarla ilgilenmeye çalıştı. Kendi imkanlarınca bir kaç yer gezdirdiler. Fakat Tarım İl. Müd.'de çalışan, mütevazi bir şöför maaşıyla geçinen aile isteseler de bu konuda fazla yardımcı olamamış gezginlere. Onlar da Turizm İl Müdürlüğünün ilgisiz kalmasından yakınıyor. Aralarında en afzla alakadar olan, Belediye Başkan'ı Seyit Torun'muş. Ordu kıyılarını gezen bir Yat turuna gitmelerini sağlamış....

İşte bazı acı gerçekler bunlar arkadaşlar.... Bir aksilik çıkmazsa yarına Adrian ve Diana otobüsle İstanbul'a yola çıkacaklar. Kendilerine yardım etmek isteyen, tanışmak, görüşmek, gezdirmek isteyenlerin iletişim bilgilerini bana yollamalarını rica ediyorum ;)

Enes,artık bu onemli görev senin üzerine ihale edişlmiş durumda.Şimdi bir kaç cümle edeceğiz laf polemiğe dönüşecek gerekte yok.Alnından opuyorum.Yapabileceklerin tümünü yap oglum...

Geri