Scudo Sports

İmza Kampanyası: Deniz Otobüslerinde Bisiklet Ücretsiz Olmalı!

Scudo
@pınar kacakkiz

bu gün bostancı deniz otobüselerine gideceğim bu durumu yerinde öğreneceğim eğer deniz otobüslerinden bu kampanyanın sonucu bisiklete para alınmıyorsa sevindirici deniz otobüslerinde bisiklet koyacak yerde yok bunun için deniz otobüslerinede bisiklet koyma yeri olmalı 1980 senesinde norveçte bisikletimle deniz otobüslerine biniyordum bisiklet koyma yeri var idi bu deniz otobüsleri norveçten alındı deniz işletmeleri bu konuyu bence gözden geçirmeli aynı şekilde vapurlarda bisiklet koyma yeri olmalı bu konuda çalışma malesef yok artı trenlerde aynı şekilde

benim telefon karşıya açılmıyor
ido müşteri işletmesi
0212 -444 44 36 ido

Şehiriçi 3 TL, Şehirler arası 5 TL..

(link)

(link)

Ücret alınmakta.. Sadece Şehirhatları vapurlarında ücret alınmamaktadır.

@pınar kacakkiz

o ido görevlisi vapur zannetmiştir deniz otobüsü zannetmemiştir bu arada bu gün telefonu yaptırdım alo dedim idoya malesef deniz otobüslerinde bisiklet yük e giriyormuş bu nedenle bisikletten para alınıyor şehir içi 3 ytl şehir dışı 5 ytl bu haksızlık bisiklet en masum alet bisiklete yük anlayışı getiren idoyu protesto ediyorum trenleride artı lüks feribotlarıda sadece lüks olmayan eskihisar topçulardan bisiklete para alınmamakta tam bilet gidiş ve dönüş 6 ytl yaşasın eski hisar topçular arası çalışan lüks olmayan arabalı vapurlar
bir tek onlar bizim hakkımızı bize veriyorlar asla ne pendikten lüks feribotla geçerim nede deniz otobüslerine nede trenlere binerim artık bisikletten para alan tüm kurumları şiddetle protesto ediyorum ilkelerimin arkasındayım ölene kadarda savunurum

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

1140 kişi sessiz çoğunluk büyüyor

@pınar kacakkiz

sevgili arkadaşlar dün ben adalara geçtim evet ama çantalanını başında oturdum biletide ben almadım arkadaş aldı sonra pınar şurdan dedi tamam dedim gittim oturdum ne gemiye baktım nede başkabişeye ben idoyla gitmemişim halbuki zaten idonunda avcılar iskelesi yokmuş
denturla gitmişim:)

afadersiniz

evet denturu kutlamak lazım bostancıdan kalkan motor ve gemilerden bisiklet parası alınmamakta ordanda adalara gidebilinir
evet teşekkürler dentur darısı deniz otobüslerinin başına trenlere lüks feribotlara inşallah onlarda bir gün gelir bisikletten para almazlar

Zaten İdo Avcilardada YokmuŞ İŞİmİe Yaramiyor Yanİ İdo
Dentur İyİkİ Varsin:winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux :in: :in:

Evet :)
Bugun tüm ulusal basına da gönderdim, bakalım neler olacak...
Bu arada İBB'den üst düzey bir yetkiliyle görüştüm, imzaları kendisine ulaştırmamı, destek olacağını söyledi.
Gelişmeleri paylaşacağım.

Dentur, Mavi Marmara gibi özel işletmeler, kaptan ve personelin isteğine göre alıyor ya da almıyor. Tamamen keyfi bir tutumlar var bisiklet konusunda.

@pınar kacakkiz

Deniz otobüsleri kesinlikle bisiklete ücret alıyor. Tüm ulaşımımı bisikletle yaptığımdn defalarca bindim ve her seferinde uyarıldım. Kendi web sitelerinde de yazdığı gibi şehir içi 3, şehirler arası 5 TL yük ücreti alınıyor.
Sanıyorum şehir hatları vapurlarıyla karıştırdınız...

@lemagro

Merhaba,
Eylül ayına kadar imzaların toplanmasını bekledikten sonra imzaları İBB, Deniz Otobüsleri işletmesi, Ulaştırma ve İskan Bakanlığı'na bir dilekçe ile birlikte iletileceğiz. Çevre Avukatları Derneği'nden de danışmanlık alıyoruz.
Bugun 1178 kişi olmuşuz, biraz önce ulusal basına duyurdum.

@Slynast

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
denturu aradım arkdaşlar alınmıyor dendi zaten o gün görevlilierde öyle söyledi
dedim idodan alınıyor evet onlar alıyor ama biz almıyoruz dedi :)
hani amaç müşteri çekmek

vapurun içinde rahat rahat gidebiliyorsunuz yok şöyle püfür püfür essin diyorsanız yan tarafa üst kata çıkabiliyorsunuz acıkırsan susarsan çayın kahvende var ne kadar bilmiyorum tuvalette var ama çok hijyenik olacağını sanmıyorum ama olsun
rahat yani 2 vapur kalkıyor yerlerde müsaitti beğendim ben çoluklu çocuklu 7 den 70 herkese tavsiye ediyorum
avcılardan bindik biz kınalı heybeli ve büyükadaya gittik
inerken şu saatte burda olun diyor 17:15 burda olun dedi 17:30 kalktı herkes gelsin diye kimse kalmasın diye her adaya geldiğimiz şu adaya gelmiş bulunmaktayız diye haber veriyorlar tavsiye ediyorum yani

@globeriders

teşekkürler vereceğiniz bilgiler altın kıymetinde

:in: :in: :in: :in: :in:

Geri