Scudo Sports

İlluminati

Evet Emre Abi gerçekten savaş çıkabilir diye düşünüyorum ben de, benim tahminim de bu.

İran'ın Amerika uçağını düşürmesi, nükleer füzeleri hazırlaması falan.

Ama İNŞALLAH savaş falan çıkmaz, en başta ölen insanlar olacak ve TÜRKİYE jeopolitik konumu yüzünden savaşın tam ortasında kalacak.

Scudo
Yeni sitelerinde de, " kız ve erkek kardeşler(herkes) , bütün savaşları ve karanlığı bitirmek için gücümüz var, eğer bunu yapmazsak çok geç kalacağız, bu bizim kaderimiz değil " gibi bi mesaj var. Acaba ne olucak ya da ne olmayacak ben de merakla bekliyorum.

Muhtemelen irana saldırmaya kalkacaklar veya önemli bir yere bomba atacaklar .İrana saldırırlarsa zaten dünyanın kaç bucak olduğunu görürler :D

Demedi demeyin bu işte aynı 12 aralık 2012 olayı gıbı olur :D (link)

7 Aralık'ta pilav günü yapacaklarmış...

İlk defa bir konunun Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı ' na ulaştığını görüyorum :D

@Emre Yıldız

Planı bitirememişler, 30 gün ek süre vermişler o yüzden..:eek:

(link)

FIRST CASTLE HAS FALLEN!
Darkness is knocking the door!... We are still sleeping!? Final countdown is in progress. We still have the power to defeat the darkness, otherwise "brothers of the cosmos" will reborn. The last candle is dying. Only the illuminated ones will understand the last secret!
_ v _ _ t _ _ s _ _ i _ _ _ m

f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _

TÜRKÇESİ :

İLK KALESİ düştü!
Karanlık kapı çalıyor! ... Biz hala uyku!? Nihai geri sayım devam ediyor. Biz hala, aksi takdirde yeniden doğmuş olacak "kozmosun kardeşler" karanlığı yenmek için güç var.Son mum ölüyor. Sadece ışıklı olanlar, son bir sır anlayacaksınız!
_ V _ _ t _ _ s _ _ _ _ _ m

f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _

30 gün + 23h: 25m: 14s

30 days + 23h : 25m : 14s

Sayaç 3 gün sonra doluyor :D

Kardeş böyle saçma sapan şeylere inanma geçen senede aynı şeyi çıkardılar süre doldu hiç birşey olmadı sen ne yap :D :D bilgisayarının tarihini 18 aralığa al bakayım sayaç calisiyormu bak :D :D :D

@Ahmet A.
Kardeş 3 gün sonra yanına gelip seni öldüreceğim nerede yaşadığınıda öğrendim ailenle vedalaş :D

Geri