Scudo Sports

İlluminati

Scudo
(link) bu blogu okuya bilirsin. Geri sayım yazdan beri var doğrudur. Birşeyler planlıyorlar ya dur bakalım ortaya çıkınca göreceğiz.
birde 1995 de çıkan illuminati diye bir oyun var. Oyun kartlarını görünce fazla şaşırma.

Hocam ben aklımdaki soru işaretlerinden kurtulmak umuduyla bu konuyu açmıştım ama şimdi aklım daha da karıştı :D
Okuduğum yazıda ( kaynak diye bahsettiğim ) diyor ki :

Yaşadığınız hayatı değerli kılmak sizin ellerinizde, herşeye olabildiğince zaman ayırın derim çünkü zaman çok hızlı akıyor..

Sanırım 7 Aralığa kadar bu felsefe ile yaşayacağım :D

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Bana göre ABD Suriye'ye saldıracak ve bu saldırı 3. Dünya Savaşı'nı patlatacak. Çünkü bu sefer ABD'yle oradaki üssünü kaybetmek istemeyecek Rusya karşı karşıya gelecek.

Konu daha derinlere gitmeden değiştirelim. Öhm ee bu yağmurların hali ne olacak :D Bisiklete binemiyoruz yaf

• Beğen
Bence Van depremi sayaç bitince olacak şeyin provasıydı.

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
@Harun Salcı

Ne alakası var ben onu anlayamadım ?

• Beğen
@Emre Yıldız

Bana göre bu depremi gizli güçler oluşturdu.Şöyle ki;Bu hafta şehit haftasıydı ve şehitlerle ilgilenmememiz için böyle bir deprem oluşturuldu.Olamaz mı?Olabilir.Asıl bombayı o zaman vurabilirler yani.

• Beğen
Fantastik filmi de ben paylaşayım...

(link)

Bu video çakma mı bilmem.. Ama yıllardır ekrandan tanıdığımız deprem profesörleri bugün televizyonlarda "çok absürd" " hiç doğal değil bu deprem" minvelinden bangır bangır bağırıyorlardı...

Bütün oynanan tiyatrolar bir yana, bahsi geçen HAARP'ı çıkartacaklar.. Çıkartamazlarsa bazı kitaplar yalancı çıkacak çünkü...
Malesef Vatikan'da, El-Ehzer'de bunun için çırpınıyor...

Google'da aratmanız gereken kelime Hermeciddün veya nam-ı diğer Armageddon diyip işime gücüme döneyim :D

@Emre Yıldız

Tamam .

Van depremı bır ters faylanma olduğu ıcın çoğu araştırmacı bunu ilginç karşılıyor son yüzyıllar içerinde bu ilk oldu türkiyede fakat dünya üzerinde daha başka örneklerı olmuştu yanlış hatılrlamıyorsam amerikadada olmuştu böyle bir olay.

• Beğen
Evet Arkadaşlar Sayacımız Yarın saat 3'te bitiyor :/

(link) sitesinden devam ediyor.

Acaba Suriye veya İran'a eşzamanlı saldırı mı olacak? İki ülke de alarm durumunda ve haftalardır savaş tatbikatı yapıyor. Rusya bile füze kalkanlarını aktive etti. İnşallah çok kötü bi senaryo gerçekleşmez.

"7 Aralık Amerika'nın Avusturya - Macaristan İmparatorluğuna savaş açışının yıldönümüymüş... (I. Dünya Savaşı)
Pearl Harbour saldırısının da yıldönümüymüş... (II. Dünya Savaşı)
illimunati.org diye bir sayfa var, sayfaya 3 gündür Türkiye'den erişim sağlanamıyor, ama Google'ın önbelleğinden sayfaya ulaşabilirsiniz..
Bu sayfada bir zaman sayacı var ve bu sayaç yarın (7 Aralık 2011) saat 15:00'te sona erecek... (130 gündür sayıyomuş)
Sayfanın kodlarına bakınca, yarın (7 Aralık 2011) saat 15:00'ten sonra "sorry you are too late" yazacağını gördüm..
Bir arkadaşım III. Dünya savaşının direk ICBM (nuke) ile başlatılacağını söyledi.. Bir makaleden okumuş, bana da gösterdi...
İstihbarat, subaylarına ve rütbelilere 1 hafta önce 2 hafta süre için kalabalık yerlere çıkmayın diye bildirmiş...
Şimdi; bu yazıyı önemsemeyebilirsiniz, ben de saçma buluyorum ama yine de;
yarın,
Öğlen saatlerinde..

Parlak bir ışık görürseniz, ağzınıza madeni bir tat gelirse ve yüzünüz karıncalanırsa,
Bunu söylememiş olmaktan çok ciddi vicdan azabı duyabilirim...

Onun için.. Ankara'da yaşıyorsanız ve merkezi biryerlere gitmeniz gerekiyorsa yarın lütfen bir süre erteleyin.. :)

İyi Geceler Sevgili ülkem"

Bir arkadaşımın profilinden direk olarak aldım kendi yazmış. İnşallah dediği çıkmaz.

Ayrıca 1 Doların Arkasında Bu Piramit Yer Almaktadır .

(link)

Geri