Scudo Sports

İlluminati

Turgay Ak

Forum Demirbaşı
Tepki
238
Bunun yeri burası değil belki ama, sonuçta Forum Cafe Bölümüne açıyorum konuyu,
Çok garip birşeye rastladım ben, ve paylaşmak istedim burada da.

İlluminati Örgütünün Sitesinde,
Ctrl+A Yaptığınızda,
Sol Üst Köşedeki Sayaç Ne Olabilir Sizce ?

illuminati.org

17 Aralık Çarşamba gününe denk geliyor .

Scudo
öğretilerine ve yaymacılarına göre o gün dünya son bulucuak ya da çok büyük bişey olucağı söyleniyo forumlarında.

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
İlluminati Örgütü Hakkında Bilgisi Olmayanlar İçin : (link)

Bu arada benim kaynağım budur : (link)

@Emre Yıldız

:D :D İnşallah öyledir abi, verdiğim kaynaktaki yazıyı okuduğumda ben biraz tırstım da :D

Bişicik olmaaz. İnsanlar tövbe etsin diye mi koymuşlar o sayacı yani :D

ekleme; Her yerde "çok gizli" olarak geçen bir örgüt neden kendi adı nokta organization şeklinde internet sitesi alsın. Gizli duyurularını yayınlamak için mi :D

bu da çok rating alan bi yazıdır ben de çok beğenerek okumuştum

(link)

uzun ama okuyan pişman olmaz garanti veriyorum, somut örneklerle olayın gerçekliğini kanıtlıyo.

çok çarpıcı bişey yapıcak olabilirler, böyle düşündüm. ben Müslümansam, dinim İslamsa, dinimin kitabına inanırım. Dünya'nın ne zaman son bulacağını Allah ' tan başka kimse bilemez.

Adam Faverın Empati kitabını okudunuzmu bilmiyorum ama ona benzer bir olay bir avuç dinsiz dünyayı yönetiyor kendilerini tanrı sanıyorlar bu dünyanın tartışılmaz bir gerçeği ve kaderimiz 1 avuç insanın elindeyse gayet olabilir birşey yorumlarıda okuyun Vatikan yok olucak falan diyor Düşünsenize karmaşayı ve bunu bir islam örgütünün üstüne attıklarını direk dünya savaşı Hristiyanlar Vs Müslümanlar Allah yar ve yardımcımız olsun...

Kartlar gerçekten 1994 yapımıysa ki olabilir bana sadece 11 Eylül kartı yettide arttı diğer 408 kartı saymıyorum...Allah yardımcımız olsun

Sitenin kaynak kodunda, sayaç bittiğinde "Sorry, You are too late" (Üzgünüm, Çok geç kaldın) yazacağı görülüyor. onu anladım ben.. satır 140'ta..

Bu arada sayaç 7 aralık'ı gösteriyormuş ve o gün de galatasaray-fenerbahçe maçı varmış.. Acaba ??!!!!???

@Edip Dinçer

Bir kaç arkadaşın yorumu da şu şekildeydi, dünyanın önemli yerlerine bomba konulup patlatılacak.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Mehmet Levent
2012 model trek 8500 'ne iddaya varım. ne o tarihte şam işgal edilecek ne de mehdileri (mesihleri) gelecek.

Mescid_i Aksa ' yı çökertip pardon, kaza oldu diyecekler veya Flashforward'daki gibi olmasa da, CERN'i kullanıp bir halt işleyecekler.

Geri