kadir karakaya
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 478
- İsim
- kadir
- Bisiklet
- Bianchi
Asıl amacım bisiklet modifiye etmek değildi. Kardeşime bisikleti sevdirmek istiyorum. Hafiften köy turu atarız vs. hoş olurdu. Dandik bir bisiklet aldım hurdacıdan ve biraz uğraştım. Yeter ki mutlu olsun, alışsın diye. Oldu da; şimdi gece gündüz düşe düşe bisiklet sürmeyi öğrenmeye çalışıyor

Bu eski hali

bu da yeni hali

CUBE nerden geliyor derseniz? Marka ile alakası yok. En sevdiği geometrik şekil o ve yazması da kolaydı.(Hayatımda bisiklet boyamamış biri idim, benden Bianchi yazmamı istedi
Bende pazarlık yaptım.
)
Size çok basit kaçabilir, ne var bunda bir pas almış boyamış süs takmış diyebilirsiniz. Benim amacım kardeşimi mutlu etmek onu heveslendirmekti, başarılı olduğumu görmek de beni sevindirdi, amacıma ulaştım. Bir de farklılık olsun dedim. Hep yetişkin bisikleti görmeyelim arada renk olsun
Bu eski hali

bu da yeni hali

CUBE nerden geliyor derseniz? Marka ile alakası yok. En sevdiği geometrik şekil o ve yazması da kolaydı.(Hayatımda bisiklet boyamamış biri idim, benden Bianchi yazmamı istedi
Size çok basit kaçabilir, ne var bunda bir pas almış boyamış süs takmış diyebilirsiniz. Benim amacım kardeşimi mutlu etmek onu heveslendirmekti, başarılı olduğumu görmek de beni sevindirdi, amacıma ulaştım. Bir de farklılık olsun dedim. Hep yetişkin bisikleti görmeyelim arada renk olsun