Scudo Sports

İlla yetişkin bisikleti mi? Biraz da çocukla uğraşalım :)

kadir karakaya

Forum Demirbaşı
Tepki
478
İsim
kadir
Bisiklet
Bianchi
Asıl amacım bisiklet modifiye etmek değildi. Kardeşime bisikleti sevdirmek istiyorum. Hafiften köy turu atarız vs. hoş olurdu. Dandik bir bisiklet aldım hurdacıdan ve biraz uğraştım. Yeter ki mutlu olsun, alışsın diye. Oldu da; şimdi gece gündüz düşe düşe bisiklet sürmeyi öğrenmeye çalışıyor:ssrtcbya::kyfmyrn::kyfmyrn:

Bu eski hali

IMG_2339.JPG IMG_2343.JPG IMG_2345.JPG IMG_2346.JPG IMG_2348.JPG IMG_2350.JPG

bu da yeni hali

IMG_2456.JPG IMG_2458.JPG IMG_2471.JPG

CUBE nerden geliyor derseniz? Marka ile alakası yok. En sevdiği geometrik şekil o ve yazması da kolaydı.(Hayatımda bisiklet boyamamış biri idim, benden Bianchi yazmamı istedio_O Bende pazarlık yaptım. ;))

Size çok basit kaçabilir, ne var bunda bir pas almış boyamış süs takmış diyebilirsiniz. Benim amacım kardeşimi mutlu etmek onu heveslendirmekti, başarılı olduğumu görmek de beni sevindirdi, amacıma ulaştım. Bir de farklılık olsun dedim. Hep yetişkin bisikleti görmeyelim arada renk olsun :)

Scudo
Bir ömür unutacağını sanmıyorum kardeşinizin :) Ellerinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
Teşekkür ederim. Artık sıra öğrenmesinde. Daha ne turlara çıkacağızzz :harika:

• Beğen
Tepkiler: E.E
Tebrikler, çöpe gitmesinden iyi olmuş.

• Beğen
en güzel boyayı yapmışsınız, kardeşinizin gözünde en kral adamsınız şimdi. helal olsun.

bu arada kardeşinizde simetri hastalığı var mı? simetri ve düzen sevenler genelde kare ve küp şekillerinden hoşlanır.

Çok beğendim, ellerinize sağlık.

• Beğen
Herkese tek tek yorumlari icin teaekkur ederim.

@halil ibrahim duran Tesekkur ederim, bilmiyorum daha kucuk pek belli etmiyor ama ortalikta birsey birakmaz duzeltir. Temizler topalar bir seyler yapar kendine gore. Sanirim hafiften var :)

Ellerinize, emeğinize sağlık. Bisiklet epey değişmiş, eski fotoğraflara bakarken bu kadarını beklemiyordum :)

• Beğen
Tebrikler Tebrikler, sizin yapdiginiz begenilmeden daha çok takdir edilecek bir şey. Sizi cani gönülden ayakta alkisliyorum. Anlattiginiza göre kardesiniz daha bir çocuk ve çocuk sevindirmek çok büyük sevab.
Not: bir cocuga bundan daha iyi bir bisiklet hazirlanamaz.

• Beğen
Mukemmel işçilik, mukemmel bisiklet, mukemmel kardeslik :harika:
Bisiklet ve bisikletcinin ruhunu anlatiyor hikayeniz :kyfmyrn:

• Beğen
@halil ibrahim duran

Şimdi anlaşıldı. Tekerleklerin yuvarlak olması neden hoşuma gitmediği. Demek ondanmış.. :D

@kadir karakaya ellerinize sağlık. Bence yenisinden daha makbule geçmiş. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.. :)

• Beğen
Emek var sonuc güzel , herseyden önemlisi bu toparlama işini kendini tatmin edip kenara kaldırmak yerine kardeşin için yapman. Eline saglık cube yi görünce bende güldüm :D

• Beğen
Bence güzel bi hediye. Özellikle eski ve yeni hali biliniyorsa aradaki emek kadar güzel bi hediye olamaz;)

• Beğen
Ellerinize emeğinize sağlık tam anlamıyla müthiş diyebilirim. Tebrik ediyorum :)

Geri