Scudo Sports

İlk yolum, ilk karbonum, benim canım Gios'um

Scudo
Cumhur abi sen makinaların en güzelini hakediyorsun bu güzel kalbinle. E bi hayırlı olsun alırsın 😆 Gerçekten temiz ve agresif bir alet, aynakolu 50-34 ile değiştirdiğini düşünerek Bursa'mız için yerinde bir karar olmuş diyorum. Bi denk gelemedik şu canavarı inceleyelim, binelim üstüne vuralım kırb... Pardon abi kaptırdım ben (mariokaldato gülüşü ver oğlum) -ehehehe
Abi güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Ehehe sagol kardesim daha iyilerine sen binde biz kırbaçliyalim hshshs :D

@HakanAydn Abi ben marikaldota ağayı anladım, o aslında aklına gelmediği için, ördek ,kaz, leylek yazmış dili sürçmüş, aslında giosa atlayınca kartal gibi süzüldüm, kuğu gibi yüzdüm, keklik gibi sek sek sektim demek istemiş. 😃

@HakanAydn Abi ben marikaldota ağayı anladım, o aslında aklına gelmediği için, ördek ,kaz, leylek yazmış dili sürçmüş, aslında giosa atlayınca kartal gibi süzüldüm, kuğu gibi yüzdüm, keklik gibi sek sek sektim demek istemiş. 😃
Yani Saksiya feslegen gibi oturdumda demek istemis olabilir yazar vsbshs 😂😂😂
Çok güzel bir anlatımla birlikte düşürdüğünüz karpuz kabuğu için de teşekkürler. Güzel günlerde kullanın sayın mariokaldato.
Teşekkürler dostum daha iyileri sizin olsun Inşallah :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. :)
Sagol dostum

Son düzenleme:
Lastikler dolma mı :)

Gule gule kullan. Sana en iyisi yakısir.

Sensei kaldato, her türlü kadronun tadına bakmış birisiniz. Karbon hakkında görüşleriniz neler?
Bisiklet güzel güle güle günlerde kullan seni de taytlılar grubunda görmekten haz duyarız.

Sensei kaldato, her türlü kadronun tadına bakmış birisiniz. Karbon hakkında görüşleriniz neler?
Bisiklet güzel güle güle günlerde kullan seni de taytlılar grubunda görmekten haz duyarız.
Ya Alperencim ; Karbonun cesit cesit türleri var simdi binince " aha bu kesin karbon " demek mumkun degil...

Benim kadroset uzun yol icin rahat geometride tasarlanmis, ve karbon teknolojiside bunu darbe sönümleme ve gıpraşım azaltma seklinde desteklemis.

Şansima kirk yil arasam anca bulacagim tipte bir bisiklet cikti işte , Murat Çömez abi sağolsun.

Rahatlik konusunda ve genel teknik konularda bilimsel zaten konusamam , ama karsilastirirsam ; Kullandigim aluminyum kadrolar bir buz kalibi, çelikler halk otobusu , kullandigim Gios un kadro tepkisi marşmelovu sıkmak gibi yımışacıh bir his diyebilirim keh keh kah

Hayırlı olsun. On numara alete sahip olmuşsunuz. Güzel pedallamalara...

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Cumhur beden numaran kaç? Tayt ve forman benden
Sagol hocam. Km saati , garmin, sitrava kullanmıyorum. O sebebten kac bastığı hakkında bir fikrim yok ama güzel süzülüyor hehe
Sen taytı ve formayı çek üzerine bak ozaman gör nasıl süzülüyor o italyan aslanı, rüzgarından grip olursun :koptum: :koptum:

Cumhur beden numaran kaç? Tayt ve forman benden

Sen taytı ve formayı çek üzerine bak ozaman gör nasıl süzülüyor o italyan aslanı, rüzgarından grip olursun :koptum: :koptum:
Harbi mi ozelden adres atıyorum hsbsjsj ama yurtdisindan kargo çok kaçar yav 😂😂😂
Abi hayırlı olsun jant teline toz değmesin
Sagolasin ciğerim
@mariokaldato Cumhur kardeşim, "Gecikmeli Polatlı Treni" misali yazını okuduk.
Hemşehrilerin olarak yeni bisikletinden çoktandır haberdarız, gene de güle güle kullan diyelim..
@Murat Cömez beyin bu jestine karşılık edebi türlerden hangisinde bir yazı döşenirsin bilemeyiz ama seni bu güzelliği sürerken yolda bir göreydik iyiydi...:):kötü:
Ahghbi valla bende cok istiyorum denk getiremedim bi turlu . Hafta sonu turlariniza zor ama bi gün insallah hafta icine katilayim deyiveriyorum hehe
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. :)
Sagol guzel kardeşim :)
Siz yazarsınız da okunmaz mı sayın @mariokaldato 🙂. Keyifle sürünüz. Birde adını vermediğiniz yolları öğrenebilsem 😅.
Belli ya mossodur biancidir iste nolcak, zaten 3ü gecmez piyasada dolanan modeller

Son düzenleme:
Ooo @mariokaldato hayırlı olsun. Çok yakışıklı alet.

Güle güle kullan kazasız belasız.

Ben henüz uzak duruyorum bu yol canavarlarından ama senin gibi arkadaşlar birer birer mevzileri kaybedince de merak ediyorum. :)

Kazasız ve keyifli yollar

five

Ooo @mariokaldato hayırlı olsun. Çok yakışıklı alet.

Güle güle kullan kazasız belasız.

Ben henüz uzak duruyorum bu yol canavarlarından ama senin gibi arkadaşlar birer birer mevzileri kaybedince de merak ediyorum. :)

Kazasız ve keyifli yollar

five
Yok abi EvelAllah tur bisikletcileri olarak saflari her daim sık tutuyoruz ehehe.
Her cesit bisiklet gecti altimdan bide yol olsun dedik. Yalniz kesinlikle %70 gbi yine tur bisikletimdeyim günluk hayatta cok lazim oluyor

Geri