- Tepki
- 19.030
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sağlık konularından prim yapacak bir insan değilim hocam, ilk kez böyle bir șey denediğim için ne yapmam gerektiği hakkında pek bir fikrim yoktu. Açıkçası bu yüzden tepki göreceğimi bile bilmiyordum ki șașırdım. Ya da herkes bugün sinirli idi ve kabak benim bașına patladı. Ne diyebilirim ki?Sanki birileri " şamar oğlanı " bekliyormuş...
Arkadaşımız gerçek yada hayal bir eylemsellik içine girmiş, ambulansa girmeden eve girebilmiş..
Velev ki yazdığı gibiyse her şey, sıkı bir ders almıştır. Değilse bir sonraki konuda pirincin taşlarını ayıklarken okuruz..
Sorun yok abi, teșekkür ederim. Söylediğim gibi, ne yapacağımı bilmediğim için böyle bir hata yaptım. Yoksa ben de canımı sokakta bulmadım ve sağlığıma da oldukça dikkat ederim her zaman. 🙃@Heicks kardeşim ben biraz kızdım. Kırıldıysan kusura kalma. Susuz ve aç sürüşler sıkıntı çıkarır. Söylediklerimizi anlayacak hoş görüde olduğunu görmek beni memnun etti. Sağolasın. Sağlıkla kalasın iyi forumlar.![]()
İlginç ya da trol olan bir tane mesajımı gösterebilir misiniz?Bu arkadaş bence Foruma Veda etkinlikleri kapsamında veda edenlerden birisinin yeni trol hesabı. Değişik konularda ilginç ilginç mesajları oluyor.
Yeni yeni kendime geldim, boșverin hocam 50 kilometre neyinize yetmiyor. 🙃 Bir süre binmem bisiklete, gerekli gıda takviyelerini yaptım ve yorgunluğun geçmesini bekliyorum.Oruçluydum'dan sonrasını okumadım. 😆
Yahu, ben altı ay sonra 50 km yaptım diye gururla paylaştım, forumca düğün, bayram yaptık. 😂
Psikolog arkadașım var, istersen numarasını verebilirim. Belki bir faydası olur, en azından birisini yargılamadan önce düșünmeyi denersin.@Heicks sana Silivri yazıyorum biraz kafayı dinlersin.
100'de yaparım. Ama belki altı ay sonra. Mesela yarın bir 60 deneyeceğim. Olursa yine hep beraber kutlarız. 😆Yeni yeni kendime geldim, boșverin hocam 50 kilometre neyinize yetmiyor. 🙃 Bir süre binmem bisiklete, gerekli gıda takviyelerini yaptım ve yorgunluğun geçmesini bekliyorum.
Sen gel, Aç-susuz Uludağ yaparız Ayhan abi. Karaciğer böbrek ve varsa bırakırız yolda. 🤣 🤣Oruçluydum'dan sonrasını okumadım. 😆
Yahu, ben altı ay sonra 50 km yaptım diye gururla paylaştım, forumca düğün, bayram yaptık. 😂