Scudo Sports

İlk ürün incelemem kurtlu çikolata

Scudo
Demekki kaliteli çikolataymış :D değerini bilmek gerek kurtlar öyle heryere ev yapmazlar :D :D

(link)

Mide ucuz kurtulmuş :)

Bir de böcek haberi var :) Adama dava bile açılmış..

çok bomba olmuş yaa :) et fiyatlarının yüksek olduğu bu devirde çikolatanın içinde bedava et işte adamlar daha ne yapsın :) :)

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
organik ürün pazarlarını gezdiğimde Urlada ineklerin önüne bile yesin diye atmayacağımız öteberiye "ahanda kurtlu demekki organik" diye saldırıp etek yükü para dökenler bu çikolatayı baş tacı yapar. çünkü içinde kurt varsa demek ki ilaç veya koruyucu kullanılmamış demek. bu ne demek, bu çikolata organik. Türkiyeye distribütörü ol derim çok geç olmadan ve organik ürün pazarlarında ve/veya fuarlarında fırtına gibi es. paraya para deme, money de, geld de... sana kalmış.

"Hoşça kalın, kurtlu kalın" :alkis: Güldürdün beni. :)

Protein barlarına boşuna para veriyormuşuz vay be :D

Başlık falan süper yalnız. E yorumlar da öyle. :)

Ne Lezzetlidir Abi O Çikolata Etli Filan :D Nasıl Farkettiniz İçinde Kurt Olduğunu ?

@Onurcan Ökse

babam açtı aslında çikolatayı. o herzaman şüpheli yaklaşır :D helal olsun nasıl buldu ben de bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Gereği düşünüldü;
Davacı Sn Serkan Mıstınoğlu'nun,fslanca markalı ürünün içerisinde,bilgisi haricinde ve aralarında işbu kira sözleşmesi bulunmaksızın ikamet etmekte olan kurtcuklar sebebiyle açmış olduğu dava neticesinde;
a)Bilirkişi tayin edilerek kurtların fındığa mı,kakaoya mı yoksa sütün içindeki laktoz'a mı ait olduğunun tesbitine,
b)Firmanın,kurtların sorumluluğunu üstlenmemesi sebebiyle,ilgili fındık tedarikcisine dava açma hakkı saklı kalmak üzere,sağlık bakanlığı nezdinde idari soruşturma açılmak üzre ek bir bilirkişi daha oluşturulmasına;
c)Kurtların dava süresince yaşatılarak,dava süreci ve netice aşamasında gerekli laboratuvar tahlili yapılarak,protein değerlerinin tesbitine ve davacı işbu protein kaynağını tüketmişse,kaynağın ederinen piyasa değeri üzerinden hesap edilerek ürünün nominal değerinden düşülmesine,
d)Tüm bu hususlar dikkate alınarak,bilirkişi raporlarının oluşturulması ve dava hazırlığının yapılabilmesi amacıyla davanın 2-2-2015 senesine ertelenmesine oy çokluğuyla karar verilmiştir.Nokta :)

Geri