Vural UZUN
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 844
Arkadaşlar selamlar. dün akşamüstü ilk uzun mesafe turuma çıktım.aslında akşamları baya bi pedalllıyordum ama dün kaskımla eldivenimle sırt çantamla vb ilk ciddi turumu yaptım. Herşey güzeldi. başlangıç noktası bahçelievler.. varış noktası yeşilköy rönepark. Bahçelievler üzerinden şirinevler ve ataköy ve arada kısa bir E5 sonrası yeşilköy florya sahil yoluna girdim ve rönepark'a ulaştım. rönepark'ta yarım saate yakın sürdüm, sahil yolu süper. bisikletliler köpek gezdirenler bomboş yol...deniz kenarında oturdum herşey süperdi....taaaa ki dönüşe geçene kadar. geldiğim yoldan aynen dönüyordum ki tüm o kalabalık araç dolu yolları bitirdim bakırköy'de zuhuratbaba'ya geldim. ruh sinir hastalıkları hastanesinin orada ara sokaktan bir araba cart diye çıktı. önümdeki adamcağız ona çarpmamak için frena abandı ve sağa kırdı ben de sağında olduğumdan adamın çarpmasıyla aynen 2 metre uçtum ve asfalta kapaklandım...ara sokaktan fırlayan duyarlı!!! vatandaşımız aynen devam etti. diğer şeritten gelen ve bana çarpan aracın sürücüleri indiler, birşeyim olup olmadığınısordular hastaneye götürelim falan dediler. ama gerek olmadı. iyiydim
üstümde windstopper ve forma vardı ona rağmen dirsek kanadı. ayrıca sağ bacak ve kalçada anormal ağrı var. ama işe geldim yine de.)))
neyse gidonumun şu anda hareket ediyor olmasının haricinde bisikeltte bi hasar yok. ben de iyi sayılırım. allah korudu. bir de kask
meğer ne önemliymiş
kazaya rağmen çok keyifli bir tur oldu. bahçelievler bakırköy civarından arkadaşlar varsa onlarla beraber grup ya da 2 kişi olarak yapmak da çok eğlenceli olabilir. 2-3 kişi olunca sanırım araçlar da daha ciddiye alıyor pedalşörleri
neyse gidonumun şu anda hareket ediyor olmasının haricinde bisikeltte bi hasar yok. ben de iyi sayılırım. allah korudu. bir de kask
kazaya rağmen çok keyifli bir tur oldu. bahçelievler bakırköy civarından arkadaşlar varsa onlarla beraber grup ya da 2 kişi olarak yapmak da çok eğlenceli olabilir. 2-3 kişi olunca sanırım araçlar da daha ciddiye alıyor pedalşörleri