@hamlet2006 ha-hadiya..Bende diyorum bu işte bir yanlışlık var, yarın işin yoksa kıl çadır ara Sinopta..Kendi çadırım var, kıl değil ama o kısmıda ben telafi ederim, kılız sonuçta...🤪
@necmeddin gez dolaş dedin, bana pide yedirdin..Hiç aç değildim oysa..Bafrayı eskidende sevmemiştim, yinede sevmedim..Abuk bir yer..
Bu gece sineklerle mücadele..😕
Aghbi arkadaslarin yoğun tavsiyeleri var; bu turu ayri bir baslik olarak yaz diye. Bak anlatayim nasil yazacaksin , Poztif olacaksin, çataldan bedene suzulen terleri hic anlatmayacaksin. Onu yedim , bunu ictim falan muhabbetleri, ayaklari cadirdan disari cikarip manzarali resimler cekeceksin. ( Bu noktada ayaklarin ve tirnaklarin bakimi onemli , birde sakın ha kamyoncu terligi yada tuvalet terligi olmasin, mumkunse parmak arasi ) , tur zamanlarinda bolca palavra skabilirsin o serbest. Mesela ortalaman 12 ise , onu yuvarlak hesap 35 yapacaksin hahsha

En önemlisi bisikletin resimlerini hep sagdan cekeceksin, aynakol alt boruya paralel olacak. Baska bir tavsiye de kıraathanede takilan dayilarla , yolda yatan kedilerle , bulursan sincapti iste , misk faresiydi , gelincikti, timsahtı onlarla samimi pozlar vereceksin.
Smdilik bu kadar vabshahs

(Bknz hayvanlarla samimiyetin boylesi . Ah sevgi doluyuz ya poncik maryo seni )

( cadir olayinin sanatsal bir resmi , oz benligimin derin karizmasi acikca görünmekte....Bu resimde fotograf sanatcisi, ailenizin Gazman'ı, Çorum'un flaşörlere fısıldayan adami sevgili Kablocu Murat bey Pop-art sanatina yeni bir soluk getirmistir. Fotografta sanatci yalnızlıgi, garibanligi, entellektuel derinlikte bir kroluğu betimlemistir hshshshs

)
Hajsnaj
234372 dosyayı görüntüle
@Devenez ce que
Ah be sevgili Murat sen sanatin katilisin . Hshsbsh

Hadi tüm tur aşıklarina gelsin bu manim bari sebeblenin biraz hasbahkqjshs
Turcunun cefası
Yaz gelince insanların kanları fıkırdıyor,
Turcunun terler baldırdan,kel kafadan fırlıyor,
Fakat benim derdim büyük,
sıcaklar sırtımda yük;
Bağzı uzuvlar
terledikçe terliyor...
Çıksam yola, bakmak için kuşa ağaca,
Takılsam şöyle kamyonlar ardına
Gözlerim kavunda, karpuzda ,
varmasam hiç zamanın farkına...
Biraz uzunca kadans kassam,
Afrika çölleri misali diyim sana;
Bagzı yerlerim yanıyor... 
Malumunuz insan anatomisi,
Hayli şefkat isteyen bir organlar topluluğu beybisi,
Kış mevsimi geçer iken,
Yün içlikler sanki yorgan!
Oysa yazın tere belenen yerlerim
Çok çeker rampadan ;
Teri emip meşin olan formam içimi kesiyor...
Gönül ister turcu için serin olsun havalar,
Lakin kışın kalın giyer, göstermez,
Bendeki kıla belenik bacaklar;
Bacılar vede Gardaşlar;
Bu ter-kadans ikilemi beynimi çatlatıyor...
Kaldato sanki istemez mi doğayı,
Kurdu vede çakalı seyreylemek.
Sergilenen şeylere bakarak keyfeylemek,
"Karbon Yol " deyu bağıran
Şol nefsin dinlemek.
Rüyalar enfes lakin ,
Bagzı yerlerim "aman elleme" diyor