Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

Scudo
Tünellerde dar da olsa yürüyecek bir banket kaldırım oluyor, bence o şekilde geçebilirsiniz. Söke Milas arası olan tünelde (adını hatırlayamadım) ben öyle yapmıştım

234164 dosyayı görüntüle

Suluovayı geçtim...Fena gitmiyor..A101 molası..

Hakan abi bol resim ve (daha sonra düzenleyip paylaşmak için) notlar almayı unutma; yoksa sadece spor yapmış olursun biliyorsun :) İyi bir serüven okuyacağımıza inanıyorum. Ben Pazar git-gel 75-80KM yaptım şehir dışı ve bir çoban amca, birde yolda kalmış tır şoförü ile muhabbet ettim. Sende kim bilir ne maceralar olacaktır.

@HakanAydn abi ben işe zor gelebildim rüzgardan. Sen birde kafadan alıyorsun. Akşam yattığın yeri beğenirsin. :harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Abi çok iyi yol almışsın maşallahın var. Ben akşam 10 km eve dönüşü düşünüyorum sağlam rüzgar var. Tadını çıkara çıkara devam et. :harika:

Screenshot_20200716-174019.png
@Voltaire Valla hiç öyle olmayacak...😁🤣..Hikaye vs olacak bişeyler olmuyor pek..Biliyorum beklenti o yönde ama inan yolda olayım, yetiyor..Yani çok sokulganda değilim, e yaşta 51, yani bende "ahmet amcayla tanıştım, davet etti" vs kısımları olmayacak..Zaten pandemi var..Ben olaya direk menzil, yokuş, rüzgar diye bakıyorum..2 gündür kamp nasip olmadı ama Samsun ya da Bafrada filan başlar o işte..Ocak, tencere vs mevcut..😁
@Ronin45 yazacak pek birşey yok, yani çok dolmaz..Özel bir tur değil, bir türlü öyle göremiyorum, yok bende kesin sorun var..Eşim delimisin kaç kişi yapıyor bunu, küçümseme diyor sağolsun ama bana vallahi antrenman gibi geliyor..Ruh eksik..😁
@abidin3714 bim yokki memlekette, yol kıyıları hep 101..Daha bim nasip olmadı..Soğuk su sorun, dolaba koymıyorlar
@necmeddin Bugün tepem attı rüzgara, ya bi git diyorum inadına artıyor..😁..bu toptepede bir geçit var bilirsin rakım 900, ordan sağlam salladım aşağı ama, dedim ölsem basmayacağım frene.. tee Kavağa kadar az pedalla indim..
Bana Samsunda çadır kampı önerin arkadaşlar..Belki Bafraya devam ederim ama çadırı ilk tesiste kurmak istiyorum, wc duş iyi olur, hem güvenli..

Son düzenleme:
@HakanAydn abi dönüşün muhteşem olacak yükseltiyi gördün :koptum: Abi toptepe gerdirir adamı . Kavağın çıkışı ve çakallı tırmanışı kaldı . Sinop'a kadar çok bir rampada yok galiba.Bol bol su iç Sinop sonrası dönüş eski usul kara kucak olacak.:harika: Harika gidiyorsun .

@HakanAydn yalniz hep bisiklet resmi var. Sürücü kim? Sürücü nerede? Gizemli bir tür olmaya başladı. 😅😄🤣😂
Fantom suphelendiginde 10 baykuş gücünde şüphelenir . 😆😅😄🤣
Saka bir yana biraz da güneşte yanmiş gül cemalinizi görelim Hakan Bey . Bu tur ve hatira bisikletin değil , sizin . 👍👍👍

Sağlıcakla pedallayın.

Son düzenleme:
Abi devam takipteyiz ! :)

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Geri