Scudo Sports

Ilk kazamı yaparak kulübe katıldım :)

Spd pedal düşünce açılıyor ama sadece tek tarafı açılıyor. Sizdeki şans olayı biraz. Bir de yaylar gevşekse açılması pek normal. Diğer türlü iki SPD'nin çıktığını ne gördüm ne duydum. geçen ben takla attım, Sağ ayak çıktı, sol çıkmadı, bisiklet bana bindi gittik biraz. . . Hayat böyle. Geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Scudo
dün akşam eve giderken arabanın biri birden sağa döndü bende durdum, düşmemek için sol ayağımı yere attım. spd pedaldan dolayı uzatamadım, tam yere yatmaya hazırlanırken, pedal açıldı BENDEKİ MUTLULUĞU GÖRMENİZ LAZIM :D :D :D 3 defadır pedal açılıyor bakalım sonumuz hayır ola :d

• Beğen
Geçmiş olsun. :)
Ben de yağmurda iki kere yapıştım yere. Birisinde bisiklete atladım yola yeni çıktım kuru lastik, ıslak asfalt sola biraz yatırır yatırmaz yerde buldum kendimi ne olduğunu anlamadım. Diğerinde de yokuş aşağı iniyordum, sağ taraftaki karanlık yola girmek için yavaşladım (o yolda inşaat vardı heralde yerler kumluydu o gün) bisikleti çok az yatırdım yine yerdeyim. İkisinde de bir anda yerde buldum kendimi. Önde dandik bir lastik var ben ona bağlıyorum düşüşlerimi.

• Beğen
@VeyselKobal Dostum tekrar geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz inşallah. Sana eldiven almıyacakmısın demiştim eforda, gerçi hatırlamışsındır :)

Bende bundan 3-4 yıl önce sitede havuza şu takviyesi için kalın su borusuna takılıp takla atarak uçmuştum karnım yarıldı 9 dikiş atıldı. :)) kulübe dahil olduk yav

Ben 2 hafta önce düştüm. Biraz kendi hatam birazda yol bozukluğu oldu. Sol dirseğim de kırık meydana geldi. İlk saatlerde anlayamadım sürmeye devam ettim (;. 1-2 saat sonra ağrı ve sızı başladı. Hastanede filmde belli oldu. Zor bir durum 2 gün önce alçı alındı. Şimdi hareket başladı ve düzeliyor fizik tedavi, işten geri kalma vb. sıkıntı büyük oluyor. Dikkatli olmalı. Yakın zamanda iyileşir ve pedallamaya devam ederim İnşallah.

Geri