Scudo Sports

İlk Kazam - Acemi Bayan Sürücü

Scudo
en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmak dileği ile...Allah bi daha kaza bela vermesin hepimize...

kusura bakmasınlar bunlar kadın şoför filan değil, bildiğin dişi azrail. yaya da olsan bisiklet de kullansan, motosiklet veya otomobile de binsen sonuç değişmiyor. aniden; elleri titrek, kafası 45 derece açıyla geriye yatmış (ön tamponun önünde ne var bakayım gibi), dirsekleri vücuduna yapışmış, güneş gözlüklü bir dişi azraille burun buruna gelmen an meselesi. bayanlar şu zıkkımı doğru dürüst sürmesini öğrenmeden geçmeyin otomobilin başına. kasabın eti vurarak terbiye ettiği gibi insanı 1,5 tonluk cehennemin dibi otomobilinizle terbiye etmeye çalışmayın. çok çok geçmiş olsun.

Herkes kullandığı aracın farkında olsa trafik problem olmayacaktır.
Yinede Allah (c.c.) trafikte herkesi böylesi görünür görünmez kaza ve belalardan korusun.
Geçmişler olsun.

İyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim.

Sol dirsek ve sol kalça kemiği dışında boynum da ağrılar başladı, ağrı kesici ile bir nebze olsun dindirmeye çalışıyorum. 80 km. turun verdiği yorgunluk ile birleşince ağrılar ciddi sıkıntı veriyor diyebilirim. :/

İster istemez üzerimde şu an psikolojik bir korku var. En kısa sürede atlatacağımı ümit ediyorum.

Dolmuşçunun 1 lirası, acemi bayanın yeni aldığı cici arabasının tamponu..., bisikletle gidenlerin canından daha değerli demek ki .

O kadar araştırdım fakat bir otomobil bisikletliye (yani bize) çarptığında bizim ne yapmamız gerektiği hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım mesela kolumuzda kırık varsa sürücü ehliyetsiz ise veya sürücü hiç kontrol bile etmeden kaçıp gitti ise hiç olmadı bizde birşey yok ama bisikletimiz çok kötü bir durumda bu durumda bisikletimizin masraflarını ödettirebiliyor muyuz?Bu bilgilerin olduğu sabit bir konuya ihtiyacımız var bence

Trafik kazalarında yada yayalara çarpma da kullanılan prosedür neyse odur ama günümüzde polisler bisikletlileri korumaz diye düşünüyorum kaskın neden yok, dizlik dirseklik neden yok falan filan diye bizleri haksız duruma düşürmeye çalışır, bu yüzden haklarımızı bilmeliyiz. Kaza durumunda hastaneden rapor alıp eğer plakayı da biliyorsak gidip dava açabiliriz. Ama mutlaka plaka bilinmeli....

Geçmiş olsun Erdal bey.
Ufak bir düşme bile olsa insanda etki bırakıyor. Umarım etkisini en kısa sürede atlatırsınız. Bu arada bir iki gün kendinizi dinlemenizi ve etkileri çabuk atlatmak için istirahat etmenizi tavsiye ederim.

Geçmiş olsun Erdal'cığım. Bunları forumlardan mı öğrenecektim. Geçmiş olsun. Ben sana hep demiyor muyum şu araç yoluna çıkıp durma diye :) Tekrar tekrar geçmiş olsun...

Geri