Scudo Sports

İlk kadrom: Columbus, Lugs andabitof Silver

Bekliyoruz kardeşim.Sabırsızlıkla bekliyoruz büyük bi emek var ortada sonuc ne olcak cok merak ediyorum.

Scudo
http://a1301.hizliresim.com/15/g/hyfd1.jpg

Inat ettigimi soylemistim dostlar, buyrun toz vernik ve firin uygulamasindan sonra ki tas gibi hand made by BURCAK ERBIL:)

Tam olarak istedigimiz ve amacladigimiz goruntuye ulasmanin hakli gururu icerisindeyim

Takip eden destegini esirgemeyen herkese tesekkur ederim, simdilik sembolik bir fotograf paylasiyorum, boyacidan geleli daha yarim saat olmadi, detay fotograflar en kisa zamanda:)

Öncelikle kullanıcısı Cengiz Bey'e hayırlı olsun diyerek başlayayım. Güle güle kazasız belasız kullanılması dileklerimle...

Haftalardır görüpte bakmadığım bir konuda bu kadar zengin ve önemli bir konuyu nasıl da kaçırmışım?
Burçak bey bence hiç mütevazi olmayın bu konuda ellerinize,emeğinize sağlık. Kadroyu fotoğraflarda gördüğümle işçilik hakkında yine çok yorum yapılmaz dokunmak gerek tabi ama çalışma şekillerine rağmen ortaya çıkan kadroya bakıldığında ve kendi oluşturduğunuz imkanları görünce ne kadar titiz bir işçilikçi olduğunuz görülüyor. Bence kendinizi tecrübesiz saymayın bu konuda.Çünkü gerekli her türlü araştırmayı yapıp her türlü olumsuzluğu göz önünde bulundurmak zaten tecrübeye eşdeğer bir durum bence. Baştan sona hiç sıkılmadan okudum,izledim. Bence bu işte öncülük yapmalısınız. Şahsen gurur duydum yaptıklarınızla ve sevindim ülkem adına ileride olabilecekleri düşünerek.

Saygılar selamlar

keşke daha erken haberim olsaydı, alır kamerayı bu sürecin hemen bir belgesel filmini çekmeye koyulurdum. Burçak Ustam, ikinci kadro yapılırken tüm sürecin sonunda bir belgesel film çıkacak şekilde kayda alınmasını istersen ben burdayım. Eylül ayında ikincisini düzenleyeceğimiz Bicycle Film Festival'in gala filmi yaparız.

içten bir helal olsun demekten başka birşey gelmiyor :)

Ygs ye 30 gün kala oturdum ince ince okudum konuyu. Budikkatle derse baksaydim herhalde 10 net artirirdim sanirim. :)
Okuduktan sonra tekrar anladım ki bu 'bisiklet' Bambaşka bir sey. Soyleyecek fazla bir sey yok muthissin abi :)

slam abi iyi ve meşakatli bir iş çıkarmışsı. ya bende aynı kadroyla şuan uğraşmaktayım yanlız tornacıda orta göbeğini sökerken dişini bozdular. tornacılarda klavuz bulamıyorum tüm orjinal parçalarını temin ettim ama bu sorundan dolayı toplayamıyorum bana mümkünse yardımcı olurmusunuz.saygılar.

Burçak abi, alt katında, üst katında boş daire var mı? Kira önemli değil :)

Eline Sağlık çok güzel olmuş , maşa ve gidon bağlantı alanına c - p yerine? B - E yazaydın Dahada orj olacaktı :)

Burcak Erbilin imzasi kadronun bb kisminda yer aliyor, kadroyu benim icin yaptigi icin cp alin borusunda yer aliyor.

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
elinize saglık çok güzel olmuş

burçak erbil kadro kulacıkları bulmamda bana yardımcı olurmusunuz.bendeki bisklet kalıbını profilden yaptım.sendeki aliminyum çok hoşuma gitti.

insan burçak erbil, doğukanaksu yanında bisikletçiyim demeye utanıyor.

sepetli bisiklet üretiyorum

bitince paylaşacagım

Dosyalar

• IMG_0940.JPG
    IMG_0940.JPG
    87,4 KB · Okunma: 113
  • IMG_0936.JPG
    IMG_0936.JPG
    123,7 KB · Okunma: 115
  • IMG_0685.JPG
    IMG_0685.JPG
    140,3 KB · Okunma: 106
  • IMG_0641.JPG
    IMG_0641.JPG
    160,7 KB · Okunma: 107
  • IMG_0689.JPG
    IMG_0689.JPG
    122,7 KB · Okunma: 111
  • IMG_0899.JPG
    IMG_0899.JPG
    120 KB · Okunma: 103
  • IMG_0952.JPG
    IMG_0952.JPG
    94,4 KB · Okunma: 109
burçak bey.bisiklet restorasyonu ile uğraşan bir amatör olarak yaptığını işcilik önünde saygı ile eğiliyorum...paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim..bu anlamda bir "usta"olarak emeğiniz geçti..sizi tebrik ediyor ve hakkınızı helal etmenizi diliyorum...saygılarımla...

Helal olsun kendi yaptığınız kadroya binmek de ayrı bi zevktir bilirim :)

Bu konuyu güncelleyen arkadaşa da teşekkür ediyorum. Bütün bu aşamalardan habersiz olduğum için kendimden utandım. Gerçekten emeklerinize sağlık, gönülden tebrik ederim.

Geri