Scudo Sports

İlk ciddi kazamı bugün yaptım

Ahmet Ayaz

Forum Bağımlısı
Tepki
2.237
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Daha önce bir kere gidonu toparlayamayıp kaldırıma hafiften bindirerek çiçeklerin içine dalmıştım. Bugün Kumkapı'da sağdan yola giren araçla çarpıştım. Aslında her zaman etrafı dikkatli şekilde kontrol ederdim ama bu sefer sanırım dalgınlığıma geldi. İşin doğrusu o yoldan araç nadiren çıktığı için belki de fazla önemsemedim. Ne olursa olsun her noktayı dikkate almak lazım. Normalde yol benim hakkım ama her zamanki gibi o şoför de yolu kontrol ederken araçları gözetliyordu ve üstümde turuncu reflektör yelek, farım açık olsa da beni görmedi. Üstüne de yolun ağzında bekleme yapan ticarinin yanında sıyrılarak yola girmeye kalkınca aracının sol çamurluğunda buluştuk Eğer 5-10 saniye daha geç olsa belki de arkadan çarpacak o zaman buraya kaza haberini yazamayacaktım. Bana Allah'tan fazla bir şey olmadı. Çiçeklerin içine daldığımda bile daha çok yerimden yara almıştım. Eldiven sayesinde elime bir şey olmadı, sadece sağ diz sürtünmenin etkisiyle biraz kanadı o kadar. O an çok sinirlendim ama şoför arkadaş da bayağı korkmuştu tartışma falan yaşanmadı, bir şeyim olup olmadığını sordu ve hastaneye götürmeyi teklif etti. Ciddi bir sorunum olmadığı için uzatmaya gerek görmedim. Umarım bu son kazam olur, Allah hepimizi kazadan korusun.

Tabi annemin ve hanımın bu kazadan haberi olmayacak yoksa bisiklete uzun bir süre elveda demek zorunda kalırım. :)

http://i.imgur.com/k2cUIkb.jpg

• Beğen
Tepkiler: baris34ince
Scudo
Geçmiş olsun ucuz atlatılmış bir kaza çok daha tehlikeli olabilir idi. Bizim dikkatli olmamız yetmiyor malesef hele son günlerde trafikteki yoğunluk çile haline gelmeye başladı bu da sürücülerde ciddi sıkıntılara, sabırsızlıklara ve dikkatsiz davranışlara neden olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
geçmiş olsun
ciddi bir yara almamanız sevindirici bir haber olmuş

• Beğen
Çok geçmiş olsun,

Şifalar dilerim..

• Beğen
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Olayın heyecanı ile konuyu açtım ama işin özünü kaçırmamak lazım. Mümkün olduğunca dikkatli ve etraftan gelecek tehlikelere karşı uyanık şekilde bisiklet sürelim. Kask, aydınlatma, eldiven, reflektör vs. zaten demirbaşlarımız olmalı. Hepinize kazasız belasız yolculuklar.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
büyük geçmiş olsun...halen kaza nedeniyle bisiklet kullanamayan biri olarak çok üzüldüm. Allah kaza bela vermesin inşallah

• Beğen
Büyük geçmiş olsun. Bundan sonra araç sürücülerinin bisikleti trafikte yok saydıklarını farzederek daha dikkatli sürüş yaparsınız. Bu arada evinizin telefon numarası neydi annenize geçmiş olsun dileğimi ileteceğim...

• Beğen
Sayın dostum çok geçmiş olsun;
Kask, far, sinyal vs maalesef bakıp ta görmeye çalışanlar içindir. Bakmayan veya yola veya taşıtlara dikkat etmek amacında olmayanlar için meşale olsak
işe yaramaz. umarım en son kazanız olur..

• Beğen
Geçmiş olsun.. Bu aralar çokca kaza haberi alıyoruz.

• Beğen
geçmiş olsun

• Beğen
Bende dün gece caddebostanda Kaza yaptım, Hızım 35KM+ Üstündeydi.

Cadde bomboştu zaten, 2 bayan en soldan en sağa bisiklet şeridine atladılar incecik yol lastikleri ile durmak nafile bayanların birtanesi vurdum , Şans eseri düşmedim ama bileğimi yaraladım, Ayağımda spd olsaydı durum çok daha vahim olabilirdi.

İnsanlari anlamak çok zor.. bisiklet yolu sonuçta bağırsanda duymuyorlar.

Bayanda birşey yoktu. olan benim ayak bileğime oldu.

@huseyin.gundogdu
geçmiş olsun arkadaşım beterinden korusun Allah

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
@huseyin.gundogdu

Geçmiş olsun,şifalar dilerim..

• Beğen
@huseyin.gundogdu

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

• Beğen
Kaza yapan arkadaslarim gecmis olsun.Bende bu aksam kaza yaptım. Bagcilardan istinye ye gelmistim. Bir yemek yedikten sonra, Istinyeden baltalimani tarafina giderken sokaktan arabanin cikmasi sonucunda duramadim. Düştüm ve sol omuzum cikti. 3-4 hafta yollarda olamiyacagim. herkesten dikkatli olmalarını diliyorum. Iyi geceler. .

• Beğen
Geri