Scudo Sports

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

Scudo
İlk bisikletimi 5. Sınıftayken 1dönem ağlaya ağlaya babama aldırtmayı başardım:)ilk olanı değil ama ikinci bisikletimi çok sevmiştim hala da bisiklet dendiğinde aklıma hep o bisiklet gelirimage.jpeg resimdeki gibiydi,pembeye çalan çok güzel bi rengi ve beyaz jantları vardı.:(:(

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Benim hikayem çok yeni 3 ay önce aldım yol bisikletimi ben bir yıldır para biriktiriyordum zaten sonra üniversite sınavında güzel bir sonuç yapıp tam burs aldıktan sonra ne kadar ailem bisikleti tehlikeli görüp desteklemeselerde o an vicdanlarına dokundu herhalde aldılar sağolsunlar yani her sürdüğümde şükrediyorum çok garip bir alet rüya gibi

@ÖzDi

Siz yine erken bisiklet sahibi olmuşsunuz. Ben ortaokulda iken almıştım.

• Beğen
Tepkiler: ÖzDi
@ÇaNakkaLeRuHu
Peder beye kalsa hiç almazdı.ama benimde ağlamanın o yaşlarda en etkili silah olduğunu keşfetmem uzun sürmedi:komik::komik:

• Beğen
@ÖzDi

Bazen yaramayabilir. Mesela bir tokat olarak da dönebiliyor bazen :)

• Beğen
Tepkiler: ÖzDi
@ÇaNakkaLeRuHu
O da doğru :hrkbuya::hrkbuya:

ben bu arada ilk bisikletimi carello olarak yazmıştım ama ondan önce üç tekerlekli vardı onu bisikletten saymadım. :)

@enes dökmen

Olurmu yav bisikletten saymamak. Benim hiç 3 tekerlekli bisikletim olmadı mesela :(

3 tekerlekliyi niye saymadım. o iki tekerlekli bisikletim 4 tekerlekli idi 2 tekerlek sürmeyi onda öğrendiğim için ilk bisikletim diyorum.

• Beğen
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ef/ac/da/efacdaea1e38d5da92e54a094caa828d.jpg

İlk bisiklet 3 tekerlekli plastikten olunca nasıl alındığını hatırlamıyorum.

• Beğen
@Fatih Çetin

Bisikletin 2 teker olduğunu ne zaman öğrendiniz :) işin şakası tabi. Ama o da güzel.

ilk bisiketlimi 1. sınıftayken bütün arkadaşlarımın biskleti var benim niye yok diye babama aldırmıştım 2 sene flan bindim ondan sonra çalındı eskiciden yeni bisiklet almıştık oda kapının önüne koymuştum evden pet şişe almak için bisikeltin arka tekerine koyup motor gibi gezerdik evden şişeyi aldım bi baktım bisiklet yok onuda çalmışlar sonra bi kaç gün geçti babam yeni bisiklet almış 5 sınıfa kadar binmiştim vitesli 20 jant bi biskletti artık küçük gelmeye başladı babamın arkadaşının oğluna hediye etmiştik ondan karşı komşumuz bana pinokyo bisiklet vardi 1 sene flan kullandım sonra taşınırken başka bi çocuğa vermişlerdi 5 6 sene bisiklet binmedim sonra bu formu gördüm klasik bisikletler dikkatimi çekti waimanly marka 27 inch bi yol biskleti aldım bit pazarından bi dededen onu topladım bindim sonra eskişehirde kent ormanında bisklet parkuru olduğunu duydum gitim bi baktım yol biskletiyle girilecek yer değil yaz geldi işe giridm çalıştım bianchi speed 8400 aldım şu anda 2 tane biskletim var mutluyum 1 tanede bisan kaptanım var restore edilmeyi bekliyo

Dosyalar

• speed-8400-26-jant-dag-bisikleti-z.jpg
    speed-8400-26-jant-dag-bisikleti-z.jpg
    42,3 KB · Okunma: 24
  • CAM00141.jpg
    CAM00141.jpg
    108,9 KB · Okunma: 23
  • CAM00047.jpg
    CAM00047.jpg
    116,7 KB · Okunma: 24
  • CAM00133.jpg
    CAM00133.jpg