Scudo Sports

İlk bisiklet seçimi nasıl olmalı?

@Anıl Ünal
amartisörlü maaşlar senin için uygun değil
meraktan dolayı belki isteyebilirsin o zaman hava basılabilen ağırlığı 1.5 kg olan bir maaşlı bisikletin fiyatı 3000 den başlar
ayrıca 1000 liralık civarındaki biskletlerdeki kullanılan amortisörler yaylı olup 2.5 kg civarındadır
her ne kadar kilitlenebilme fonksiyonu olsada yani kilitsen bile bir miktar salınım yapar
bu da senin yolda giderken daha fazla efor harcattırır
hele hele yokuslarda tırmanırken bu maşalar adamın iflağını keser

amortisörlü bisikletleri beğeniyorsan bütceni artır yada alma

Scudo
Salcano city fun 70 alıyım o zaman ya hem fiyatı çok uygun hemde amortisor yok 13kilo imiş başımı ağrıtırmı salcano ?

@Anıl Ünal

Bisan calvess 700c :) aldim 300 liraya 11.5 kg 6061 alloy kadro 28c lastik cift katmanli jant, caliper fren donanim olarakda shimano tx55 aktaricilari var benim arastiripda gordugum performans/fiyat orani en iyi bisikletti 6 aydir sehir ici her gun minimum 20 km yol yapiorum ise gidip geliorm daha hic bi sorun yasamadim servis olark da heryer bisan yetkili servisi :) gidipde illaki bisan al demem gozum hep carraro sportive de specialized kadrolarinda ama butce meselesi param ona yetti onu aldim ama yola ciktigim zaman yinede bakitiyor kendine :) calvess modelini yakindan gor bence nette pek ic acici gozukmesede yakindan hos bi bisiklet bence :) 300 liraya da boylesi bulunamaz sanirim :)

Arkadaşlar boyum 1.83 bacak içi boyum 80cm salcano city sport20hd 18 inch küçük mü olur daha büyük birtanesiyle değiştriyim mi

Salcano almamanı tavsiye ederim.Daha bugün 2 aylık salcano hectorun furş takımını açıp gresi yenilemek istedim baktımki adamlar fabrika çıkışında hiç gres sürmemişler bu kadarda kısılmaz be arkadaş...

Ufak bi kapora verdim sadece başka bi ürünle değiştirebilirim ama donanım fiyat ve verilen hediyelerle hoşuma gitmişti sadece şehir tur tipi 18 inch bana küçük mü olur o aklıma takıldı

@Mehmet Levent
Mehmet bey onada bakabilirim fakat boyut olarak bi öneriniz var mı

@Mehmet Levent 330 biraz fiyat olarak fazla olsada 225 ve city sport 20 arasındayım verdiğim kapora zaten ikisindende inicek ama boyut konusu aklımı kurcalıyo hala carraro 225in boyutlarında en büyük boy 51 cm olanlar mı oluyo ?

@Anıl Ünal

Verdiğiniz ölçüler doğruysa size 48 cm (18") uygun...

Geri