Bende en başta kask almak için ufak bir bütçeyle başlamıştım...50-60 tl gibi...Sonra 50-60 tl'lik kaskları gittim gördüm denedim..Gerçekten sizde denerseniz anlayacaksınız ki pek güvenilir gelmiyor insana...Ben de yeni aldım kaskımı 4-5 büyük bisikletçi gezdikten sonra bütçemi ikiye katlayıp linkteki kaskı aldım... https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=128278
Belki bundan bulamayabilirsiniz fakat diyeceğim o ki 100 120 tl'ye iyi bir kask alın...Sonuçta kısmen de olsa hayatınızı koruyor...Tavsiye edebileceğim markalar Giro , Bell , Uvex , Limar ...
Pazartesiye bekliyordum ancak bu gün bisikletim geldi. Birkaç parçasının monte edilmesini bekliyor. Ama günlük yazmayacağım tabii ki bu başlıkta, gene sorular soracağım
Bisikletle birlikte garanti belgesi, irsaliyeli fatura ve kargo ile ilgili belge geldi. Bunların dışında gelmesi gereken başka belge yoktu değil mi? Bir de, garanti belgesinin içinde 2 tane kupon var; biri ücretsiz ilk montaj bakım kuponu diğeri ise ücretsiz ikinci bakım kuponu. İlk bakım kuponunun üzerinde aldığım yere ait kaşe ve imza var ve tarih yazıyor. Ancak ikinci bakım kuponunda hiçbir şey yazmıyor. Nedeni ne acaba? Görevli , ikinci bakım için herhangi bir tarih söylemedi; aksine kullanıp 2 sene içinde istediğiniz zaman bu kupondan yararlanırsınız dedi. Ancak yine de kaşe imza ve tarih yazması gerekmiyor muydu?
Hayırlı olsun güle güle kullanın belgeleriniz tam eksik değil, bakım kuponunun ilkini satan bayi dolduruyor kurulumu yaptığı için ama kuponu sanırım unutmuşlar normalde bayi alıyor, ikincisini ise siz kullandığınız zaman bakımı yapan bayi kaşeleyip alacak yani sıkıntı yok.
@tall81
Kargo ile göndermelerini istediğim için ön tekerleği, selesi ve pedalları takılı değil. O yüzden almamış olabilirler ilk kuponu da, monte ettirdiğim bisikletçiye verebilmem için.
Teşekkürler Bisikletçiye dün gitmiştim , bu gün geldi.
İnternetten değil, bisikletçiden aldım ama istanbul da oturmadığım için kargo ile göndermelerini istedim. Evet borlayı daha uyguna alamazdım herhalde öğrenci indirimi de yaptılar
Öncelikle bisikleti almıssınız hayırlı olsun atilla bisiklette bi sıkıntı cıkarmayacagını düsünüyorum bence gayet güvenilir bir firma Atilla Atay'da bisiklete gönül vermiş büyük bir bisikletçidir kendisi .. Bu arada herhangi bir calısanı vs değilim sadece Atilla bisiklet ekibini yarıslar vesilesiyle yıllardır tanıyorum. iyi forumlar.