Scudo Sports

İleri sürüş teknikleri

sapienza

Aktif Üye
Tepki
35
İsim
Burak ESEN
Bisiklet
Carraro
Benim merak ettiğim bazı ileri surus teknıkleri var ornegın pedal kullanımından kontra taktıgıne kadar youtube baktıgımda cogunlukla ıngılızce olarak videolar var fakat Türkçe düzgün bir video bulamadım bunun gibi konuların anlatıldığı siteler yada videolar varmı Türkçe altyazılı videolarda olabılr

Scudo
Güzel anlatmiş@Edip Dinçer

@Edip Dinçer Hatırlıyorum bu başlıkları, çok önemli bilgiler vardı. Başka başlıklar da vardı hatta. Geçmişteki önerimi tekrarlamak istiyorum: bunları sabit başlık yapın. :)

güzel konu olmuş:) mesela direksiyonu çevirdiğimde nasıl beceriyorsam ayağım bazen tekere sürtüyor:D sanırım pedalların konumunda yanlışlık yapıyorum. işbu başlık ile çözmeyi planlıyorum. bakalım:)

Cevşeni takıyorum, bildiğim duaları okuyup iş çıkışı dalıyoum ankara trafiğine. Veeee tek parca eve dönüyorum. İleri angara trafiği sürüş tekniklerini yuuutupta bulamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: homosapien
@omur_ms Adminin gösterdiği linkleri faydalı buldum ama onları zaten yapabiliyordum.Örnegin Lance Armstrong'un pedal çevirme taktiği veya yokuş cıkmada dıkkat edılecek hususlar gıbı tum konuları genıs capta acıklamıs bır sıte bulamadım ıngılızcede bıyere kadar cevırmeye calısıyorum bırazda zorlanıyomrum baya:)

Bu konu pek konuşulmayacak galiba:D

Geri