Oncelikle bu sanat harikasi suluboya formatindaki resim icin verdiginiz emekten dolayi size cokcokcok tesekkurler ediyorum
Keske daha once cevaplayabilseydim ama kismet olmadi uzgunum, bagislarsiniz umarim

Neyse ben kendimi affettirmesini bilirim, yeterki siz gezilerinize devam edin
Neyseeee, siz boyle bir jest yaparsiniz da ben yorumlamazmiyim
Belki de suluboya formati olmasindan dolayi bu suluboya resmini, fotograflarinizdan ayiran en onemli ozelliginin, bu resimde acikca gorulebilen `soyutluk` gerceginin oldugunu dusunuyorum. Soyut deyince kimsenin aklina olumsuz bir yorum yaptigim falan gelmesin. ASLA

Gayet super, hatta cektiginiz fotografi bile 2.plana itmis, farkini ortaya koymus burada suluboya.. Aslinda bu suluboya formatindaki resmin basarisinin en onemli sirri sizin fotograf cekme yeteneginizde sakli!!
Gelelim ayrintilara.. Neden mi soyut dedim?? Bu resimde( resim diye bahsettigim sey suluboya formatinda olan, yani cektiginiz ilk fotograf degil, sonradan olusturdugunuz 2.fotograf) bisiklet&doga kavramlari, resim tekniklerinin en onemlilerinden biri olan suluboya ile desteklenmis. Ayrintilar ortadan kalkmis. Resme bir daha bakarsaniz, jant tellerinin gozukmedigini acikca gorebilmekteyiz. Yani kadroyu, tekerleklere baglayan herhangi bir sey gorulmemekte.. Gercekte mumkun olamayacak bu teknigin guzelligini `soyutluk` kelimesiyle beslemek hic de yanlis olmaz.
Resimdeki ayrintilarin azligi, bizim dusunce&tamamlama yetenegimizi gelistirirken ayni zamanda bizi bu dunyada gereginden fazlaca bulunan ayrintilardan uzaklastirarak huzur vermekte.. Bu guzel calisma icin Sevgili Iron Abime tesekkurlerimi sunuyorum

(Bakin Mesut Bey size Iron Abim dedim) (Bu arada caktirmadan yine Mesut Bey de dedim

)
Eveeeet yas mevzuna gelince

Mesut Bey, artik aciklamanin vakti geldi sanirim.. Aslinda ben Tugberk`in babasiyim. Bir gun foruma bir goz attim, Tugberk hakkinda yaptiginiz guzel yorumlarin hepsini okudum, cok kiskandim ve sifresini caldim

pPp Yok yok saka saka

Valla benim Iron Abim Tugberk`im ben

18yasindayim vee Temmuz ayinda 19 olucam insallah
Bu guzel degerlendirmeleriniz icin size tekrar tekrar tesekkurlerimi sunuyorum

Her gorusunuz beni daha da heveslendiriyor ve gelistiriyor.
Yeni gezilerinizde gorusmek dilegiyle
Saygilar,
Tugberk