ihalcicek
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- İbrahim Hakkı
- Bisiklet
- Kron
Merhabalar. İnternette facebook üzerinde bir grupta bisiklet ilanı gördüm hoşuma gitti ve satıcı ile konuştum. Milli takım antrenörü olduğunu, bisikletin arkadaşının olduğunu, 1-1.5 senedir binilmediğini, çok temiz olduğunu söyledi. Ben de bisikleti almak istediğimi, bisiklet Giresun'da olduğu için de memleketi orası olan bir arkadaşımı bisikleti almak için yollayacağımı söyledim. Satıcı bana bisikletin başka ilde olduğunu oradan direk bana yollayacağını yani arkadaşımın gitmemesini söyledi. Ben de ayrıntılı fotosunu, çiziklerini, sorunlarını atmasını istedim. Bana uzaktan normal fotoğraflar yolladı. Milli takım antrenörü olduğu için güvendim ve 2450 TL'ye Salcano Xrs02 model bisikleti satın aldım. Ancak satıcı bana bisikleti (anlamadığım şekilde) yine Giresundan gönderdi. Ücretini geçen cuma günü yatırdım ve bisiklet pazar günü geldi. Kutuyu ilk açtığımda hayal kırıklığına uğradım. Kadroda arka sağ çatalda 3 yerde çatlak ve ne olduğunu bilmediğim (satıcının boya atması dediği) büyük bir darbe izi var. Maşanın içinde çizikler var ve fren vites kolları kozmetik olarak berbat durumda.
Hemen satıcıyı aradım ve geri vermek istediğimi söyledim. Başta otobüste olmuştur dedi, sonra ben de sana yollarken son saniyede gördüm dedi ancak geri yollama isteğimi kabul etti ama parayı arkadaşına yolladığını ve arkadaşının borçlarını ödediğini yani paranın ortada olmadığını söyledi. Şimdi de bisikleti başka birine satacağını, ondan aldığı parayı bana yollayacağını, bisikleti ona yollamamı söyledi. Ben de yakın arkadaşıma giresuna bilet aldım ve yarın bisiklet ile gönderiyorum.
Burda yakınmak istediğim konu; milli takım antrenörü bile böyle davranıyorsa, biz amatör sporcular ne halt yiyeceğiz. Bu yapılan doğru mudur ? Sizce inanayım mı? Hakkımı farklı yollarla mı arayayım? Öğrenci olmama rağmen varımı yoğumu bu kişiye yolladım ve param ortada yok. Bisiklete bir kere bile binmedim, kutulu vaziyette duruyor. Fotoğraflarını ek e yüklüyorum, lütfen yardımcı olun. Bana gelmeden önce yollanan fotoğraflarda o kısım asla gözükmüyor. Bir fotoğrafta çook dikkat edilirse gözüküyor...
Hemen satıcıyı aradım ve geri vermek istediğimi söyledim. Başta otobüste olmuştur dedi, sonra ben de sana yollarken son saniyede gördüm dedi ancak geri yollama isteğimi kabul etti ama parayı arkadaşına yolladığını ve arkadaşının borçlarını ödediğini yani paranın ortada olmadığını söyledi. Şimdi de bisikleti başka birine satacağını, ondan aldığı parayı bana yollayacağını, bisikleti ona yollamamı söyledi. Ben de yakın arkadaşıma giresuna bilet aldım ve yarın bisiklet ile gönderiyorum.
Burda yakınmak istediğim konu; milli takım antrenörü bile böyle davranıyorsa, biz amatör sporcular ne halt yiyeceğiz. Bu yapılan doğru mudur ? Sizce inanayım mı? Hakkımı farklı yollarla mı arayayım? Öğrenci olmama rağmen varımı yoğumu bu kişiye yolladım ve param ortada yok. Bisiklete bir kere bile binmedim, kutulu vaziyette duruyor. Fotoğraflarını ek e yüklüyorum, lütfen yardımcı olun. Bana gelmeden önce yollanan fotoğraflarda o kısım asla gözükmüyor. Bir fotoğrafta çook dikkat edilirse gözüküyor...
Dosyalar
-
72626C41-8150-4B4F-AF43-559F20DF95F0.jpeg94 KB · Okunma: 391 -
C7CB6736-4FAD-4DA5-96AA-59CB05C3B2CB.jpeg135,5 KB · Okunma: 373 -
D962A326-CAC8-47BC-A518-AAED04D25F48.jpeg107,4 KB · Okunma: 372 -
F79DF89A-7EBE-421D-BCE2-AF525D016ADA.jpeg94,9 KB · Okunma: 357 -
285AA720-306D-4685-A7A0-B02FE88B6B15.jpeg121,9 KB · Okunma: 363