FERHAT BEY 8 ŞUBAT 2012 tarihinde 18:27 deki sohbeti aktarıyorum
Onuralp Armağan Nickli Üyenin sorusu:
İyi günler,
İnfo adresine iki kez email atmama ve ikinci el şehir bisikleti bölümü sorumlusu moderatörümüze dün sabah msj rağmen, cumartesi gününden bu yana herhangi bir bilgi ve geri bildirim alamadığım bir ikinci el şehir bisikleti ilan başvurum var.
Mecburen buradan bir kez daha sormak zorunda hissettim. Sistemde mi arıza var, ilan da mı bir eksik gedik var, bilgi alamıyorum. Herhangi bir aksaklık yoksa yayına koyulması daha fazla gecikmezse uygun olacaktır.Site yönetimimiz başvurum hakkında beni bilgilendirirse sevinirim.
Teşekkürlerimle,
Ferhat KÖSE(MODERATÖR ) nin cevabı:
Onuralp Armağan
Sizin ilanınız detaylı komponent fotoğrafı olmadığından ve bir tane fotoğrafıda orjinal değil sıfır ürün iken dükkan önü fotoğrafı olduğundan onaylanmamıştır.Muadil fotoğraf kullanmışsınız muadil fotoğraf ile de ilanlar onaylanmıyor.Ayrıca normalde vakit bulduğum zaman ilanları onaylanmayan arkadaşlara özel mesaj ile sebebini yazıyorum sizin ki yoğun bir zamana denk gelmiş özel mesaj ile bildirmemişim(bildirmek görev değil ama elimden geldiğince yapıyorum) siz bana özel mesaj ile sorsaydınız kesinlikle geri dönüşü olurdu .Mail de gelmedi özel mesaj da gelmedi.
pitgabba Nickli Üyenin sorusu:
evet ya biri cıksın birşeyler acıklasın neler oluyor moderatorlere efendi efendi soruyoruz arkadasım sorun nedir ne gerekiyorsa yapalım diyoruz cevap gelmiyor anlamsız kurallar konulup burokrasiyle işler zorlastırılıyor gibime geliyor bana
Ferhat KÖSE(MODERATÖR ) nin cevabı:
Bir defa ikinci el ilan verme kurallarını okusaydınız ilanlarınızın neden onaylanmadığını anlayacaktınız.(kullanıcı isminize dikkat edin) Ayrıca siz de bana hiç efendi efendi sormadınız neden onaylanmıyor diye sorsaydınız size de muhakkak geri dönüş yapılırdı.
Evet ferhat bey bana efendi efendi msj atmadığımı belirtmişsiniz oysa ben yani ''Pitgabba''' nickli kullanıcı olarak size 27 Ocak 2012, 14:32 de asagıdaki msj ı özelden göndermişim.
Konu : 2.el ilanı acamamam
ferhat bey merhaba ,2.el ilanım yayına girmedi sebebini okudugumda kurallarda en akla yatkın olanı gercek kullanıcı adı kullanmıyor olmam olarak algılıyorum.bu dogru mudur .ben mesela pitgabba kullanıyorum.bunun yerine rıza köse olsaydım sorun cozulmus mu olurdu?
soruma karsılık siz de bana 27 Ocak 2012, 14:35 de asağıdaki cevabı veriyorsunuz:
Aynen öyle olurdu.Kullanıcı isminizi değiştirebilirsiniz admınlere mesaj atarak.
sizden gelen bu cevap benim sorunumu cözmüyor ben de bunun üzerine 28 Ocak 2012, 09:05 te moderatör Gürkan ŞENTÜRK e:
gürkan bey merhaba
rahatsızlık icin özür diliyorum ancak forumda iletisim menüsünden 3 defa mail atmama ragmen cevap alamadım.sorunum şudur:
2.el bölümünde satıs ilanı acmak istedim.yeni konu olarak açtım fotografları da koydum lakin yayına girmemis.bunun sebebi nedir acaba? forum 2.el kurallarını okudugumda kullanıcı adının gercek ad soyad olarak girmedigim icin rededilebilme ihtimali var gibi birsey anladım ancak bundan da emin olamadım.ilanımın yayına girmeme sebebini ögrenebilir miyim?
özel msj ı gönderiyorum , kendiside bana aşağıdaki cevabı veriyor:
Merhabalar,
forum yöneticileri ile irtibata geçin. Benim 2. el bölümümde yetkim yok. Sarı renkteki isimli yöneticilere msj atabilirsiniz.
ben daha sonra bu konuda yetkili oldugunu düsündüğüm sarı renkli Moderatör MURAT REİS E:
2.bir hayat istiyorum ulaş bey
ulaş bey merhaba
forumda 2.el ilanı acamıyorum malumunuz nick kullanıyordum.ikullanıcı adımı ''sinan türk'' yapabilir miyiz?
şeklinde bir msj daha atıyorum ve malesef bir cevap gelmiyor
bence görüldüğü üzre tüm sorunumu gayet EFENDİCE dile getirmişim...