@Hüseyin Vuruşkan
Bana hitaben yazmışsınız ama ben en başta bildiğim kadarıyla diye belirtmiştim anladığımıda idda etmem zaten bu tip konuları.
Sorunun ana kısmına da gelirsek uygulamanın bu şekli en ideal olanıdır.Mantık arayan arkadaşlara en kısa mantık şudur ;kadro daki bir çizik için bile burada insanlar birbirini yiyor bu tip bir mesaj düzenleme olursa bunun ispatını kim nasıl yapacak verilen ilan kargoya ürün verilir verilmez değiştirilebilinir bu birinci sebep.
Ayrıca ikinci elde ilan vermenin kuralları var ,çoğu arkadaş okumaz ama var. Fotoğraf boyutları,Sıfır ürün olmaması,yurtdışı kaynaklı ürünler,50 mesaj sınır,uygun olmayan karakter kullanımı.Mesaj düzenleme yetkisi üyeye verilirse bununda kontrolü olamaz.
Bugün ikinci el satış sitelerinde bile (bu işten para kazanmalarına rağmen) moderatör onayı olmadan hiçbir ilan yayınlanmaz ,ilanda değişiklik yapılmaz,hatta fiyat bile değiştirilmez.Burası bisiklet forum sadece ikici el satış sitesi değil.(Bir takım arkadaşlar forumu sadece ürün satmak ve aradığını bulmak için kullandıklarından bu durum ters gelebilir.)
Bu yazdıklarım şimdi bir anda aklıma gelenler düşünülürse daha birçok sebep çıkacaktır.
Not:Bu yazdıklarımın forumdaki görevimle bir ilgisi yok tamamen kişisel düşüncelerimdir.Zaten yönetim okuduğu zaman gerekli cevabı verecektir.