Arkadaslar oncelikle karara varmadan once Ismail'den gelecek aciklamayi (veya savunmayi) beklemek zorundayiz bunu hatirlatmak isterim.
Diger yandan, Ismail'in MSN uzerinden yapmis oldugu bir satis gelip Bisiklet Forum'a nasil baglanir, nasil nagdastirilir? Ismail'in ailesi otel isletmeciligi de yapiyor, odadaki klima bozulsa da gelip buraya yazmazsiniz degil mi? Konu bisiklet, satis yapan kisi de bir Bisiklet Forum uyesi oldugundan konunun acilmasi dogal, ancak Ismail bir moderator oldugu icin bu durumun BF uzerine atilmasini hakli bulmuyorum (Gunay sozum sana degil, genel bir aciklama bu)
Gittigidiyor sistemi foruma getirilemez, bu hukuki bir sorumluluk demek olur ve satistan yuzde kesmemizi gerektirir. Bizim amacimiz forumdan para kazanmak degil, forumdaki arkadaslarimiza ortak bir nokta olusturup, herkesin faydalanmasini saglamak. Elinde fazla malzemesi olana bir nakit firsati, cok parasi olmayan ama iyi bisiklet isteyenlere de uygun fiyatli malzeme bulma firsati yaratmaktir amacimiz.
Diger yandan sunu da soylemeden edemeyecegim.
Ben bu malzemeleri cok cok iyi taniyorum, cunku ayna kolu ve arka attiriciyi Ismail'e bir kac ay once ben sattim. Ancak Ismail urunleri almadan once defalarca web cam'den gormek istedi, gordu ve boy boy detayli fotograflarini gonderdim. Gorsel olarak sorunlu kisimlarin tamaminin fotografini gonderdim ki bir surpriz olmasin, zaten mekanik anlamda gonderdigim tum parcalar kusursuzdu ancak bu su anda konumuz disinda.
Ismail'in soyledigi dogru cikmis veya cikmamis olabilir, ayri bir yere koyuyorum. Ancak bana ozel mesajla "Bu parca nasildir, aliyim mi?" diye soran herkese de mumkunse parcasi canli gormesini, mumkun degilse de cok detayli fotograflarini istemesini oneririm.
O nedenle Gunay, Ismail'in gonderdigi 2 adet cok genel fotografin uzerine alisverisi kabul etmen de bana gore cok hatali bir davranis. Eger ki Ismail arka vitesin 2 defa araziye girdigini soylemisse o da cok hatali bir davranis cunku oyle olmadigini ben biliyorum.
PS: Lutfen bu sozlerim taraflardan birisini savunuyor veya birisini sucluyor gibi algilanmasin, kisisel goruslerimi yazdim.