Gökhan Toros
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.845
- Başlangıç
- 2009—10
Bugun de başıma gelince, bi konu açıp böyle hikayeleri toplayalım dedim.
Daha önce Fotoğraf, RC taşıtlar, Bilgisayar Parçaları gibi alanlarda 2. el alışveriş yapmış olsam da, bisiklet sektöründeki ölücüleri tamamen aynı yere koyuyorum. Kesin çok güzel, eğlenceli diyaloglar çıkacaktır.
Mesela başıma bugün gelen bir olay.
Lastikler, iç lastikler ve ruble ile beraber jant seti satıyorum. 1350TL istedim.
Alıcı(!) önce gelip lastiklerimi kötülüyor. İşte hemen patlyıor bunlar, kimse memnun değil, şöyle böyle diye. Hemen arkasından ise nedeni belli oluyor.
-Lastiksiz 700 lira çalışır benden.
Hayır adam gibi pazarlık yapsa, rubleyi falan çıkartıp belki yaklaşacağım istediği fiyatlara...
Bir tane de Sahibinden.com'dan. Kardeşimin eski netbookunu satıyorum.
Mesaj geldi. Kişi bir ilan numarası koymuş. Mesajın devamı ise şu "tks dsnrmsn"
Neyse;
Bakalım sizin başınıza neler geldi.
Daha önce Fotoğraf, RC taşıtlar, Bilgisayar Parçaları gibi alanlarda 2. el alışveriş yapmış olsam da, bisiklet sektöründeki ölücüleri tamamen aynı yere koyuyorum. Kesin çok güzel, eğlenceli diyaloglar çıkacaktır.
Mesela başıma bugün gelen bir olay.
Lastikler, iç lastikler ve ruble ile beraber jant seti satıyorum. 1350TL istedim.
Alıcı(!) önce gelip lastiklerimi kötülüyor. İşte hemen patlyıor bunlar, kimse memnun değil, şöyle böyle diye. Hemen arkasından ise nedeni belli oluyor.
-Lastiksiz 700 lira çalışır benden.
Hayır adam gibi pazarlık yapsa, rubleyi falan çıkartıp belki yaklaşacağım istediği fiyatlara...
Bir tane de Sahibinden.com'dan. Kardeşimin eski netbookunu satıyorum.
Mesaj geldi. Kişi bir ilan numarası koymuş. Mesajın devamı ise şu "tks dsnrmsn"
Neyse;
Bakalım sizin başınıza neler geldi.