Scudo Sports

İkinci el alırken dikkat!

@Cenk Akbulut Bisikletin kadrosu orijinal değil gibi sanki. Scott'un kadrolarında bu şekilde bir logo kullandığını hiç görmedim. Ayrıca üst boruda "Speedsters" diye bir etiket var; modelin ismiyse Speedster.

Bisikleti görerek almak ve kadroyu iyice incelemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Scudo
Birde kadro boyu herkese olacak gibi degil.

il dışından ikinci el bir bisiklet alacağım kargo ile gönderecek ama güven sorunu var. ptt de tahsilat ile gönderme hakkında bilgisi olan var mı?

@seviman ptt de hesap açtırması lazım karşı tarafın. Kapıda ödeme seçeneği ile gönderiyi seçerek göndermeli. Kargo çalışanı gelince önünde açıp kontrol edip öyle almalısınız. Ancak bu çalışanlar özel taşeron çalışanı o nedenle vakitleri yok. Teslim adresini en yakın ptt şubesi derseniz şubeye gidip paketi açıp inceleyerek almanız daha rahat olur. Umarım içinize siner. Hayırlı olsun.

@Mehmet Altuğ evet haklısınız.@Mehmet Metin Levent .çok teşekkürler cevap yazdığınız için.

bence de denemediğin bisiklet sorun çıkarabilir. özelliklere aldanmayın çalışıp çalışmadığı önemlidir

aynen para kısmı işin kolay kısmı aslında. gidip görüp almayı kafama koydum. tren ile aktarmalı gidip gelirken de aktarma yapacağım illeri bisiklet ile gezmiş olurum .tavsiyeleriniz için teşekkürler

@seviman maalesef kolay değil. ticari kaydı olmasını istiyor ptt sebebi de, ptt kanalıyla 200 lira note4 telefon satıp, telefon yerine patates gönderen dolandırıcılar yüzünden.

bu ülke insanı herşeyi hak ediyor, kimi esnaf ufaktan kazıklama derdinde kimi dolandırma derdinde. ben de hep kazık yiyen biri olarak bu işlerden soğuyorum. bilgilendirme için çok teşekkür ederim.cümleten selametle

@Mehmet Altuğ
Görmeden,test etmeden aldım ama çok araştırdım..Çokta memmunum,iyi ki almışım:)

@ahlaksız Sanırım siz sıfır bisiklet aldınız :)

İkinci el bisikletlerde özellikle jant çemberleri ve göbeklerinde, ilk bakışta kolayca göze çarpmayan, fotoğraflardan tespit edilmesi imkansız olan ve ancak sorunlu parçayı değiştirerek çözülebilecek sıkıntılar çıkabiliyor. Bunun gibi öngörülemeyen masrafların önüne geçmek adına, 2. el bisiklet alırken bisiklet tepeden tırnağa ve hangi noktaları kontrol etmesi gerektiğini bilen biri tarafından adamakıllı kontrol edilmeli diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: seviman
@Mehmet Altuğ
Doğru diyorsunuz..''İkinci el'' konusuymuş bu:)

Ayrıca ikinci el bisikletlere çok para isteniyor..Beni sıfır bisiklet almaya iten nedenlerden biri de buydu..Hem bisikletin sağlam olup olmadığını ''usta'' olmadığımız için bilemiyoruz,hem de fiyat uçuk..

@ahlaksız

bizim ahalinin malı, bilhassa sahip olduktan sonra pek kıymetlidir. üzerinde sumocu güreştirir ama sorsan binilmedi fazla, üzerine de zille far aldım onları da ekledim fiyata derler.

@Mehmet Metin Levent
Aynen öyle..Sahibinden,hep bu tarz ilanlarla dolu..Forumda da böyle..

bazen denk geliyor 1 2 ay kullanılmış garantisi devam eden faturalı . ne diye sattıklarını bile bilmiyorum. şuan kullandığım bisikleti 350 tl ye almıştım ve satıcı ile beraber tamirci de tüm bakımlarını gözüm önünde yaptırmıştı satan kişi. bu da bisikletinden emin olduğunu gösteriyordu
img_20180618_161508-jpg.168450

sıfır almaya gayret etmekte fayda var adam temiz kullandım der öyledir dogrudur ama zinciri hep çaprazda kullanmış dır buda alıcıya ilerde rubble-aynakol dişli masrafı çıkartır yol bisikletinde stı kollara çok dikkat edilmesi lazım mekanizma rahat olacak kollarda çizik görürsen hemen uzak duracan arkadaş bi yere filan çarpsa kolun mekanizması randuman tutmuyor.

Geri