Scudo Sports

ikinci defa bisikletim çalındı

Scudo
Hatalar bakirdir ikincisi zevke girer geçmiş olsun

@barış barış umarim bulursunuz. Sanirim bana cok yakin oturuyorsunuz (Camlik mh. deyim) ben de tedirgin oldum simdi disarda 1 dk bile birarkmam artik.

Geçmiş olsun yeriniz yok koyamadınız ona lafım yok ama! hanım kızdı,annem izin vermedi yok babam karışdı kısaca konuşan konuşsun 1-2 kez oflar,pohlarlar sonra laf etmezler bunuda niyemi söyledim çevremde çok bunlardan dolayı dert yanan, asla evden başka yerim yok koyacak hanımda,validehanımda peder beyde yada diğer ev ahalisi kızıp izin vermesede ben evden başka yere koymam yakında ordanda çalarlar belki çalınan bile vardır.. ama bunuda kimse kolay,kolay söylemez.

saolasın güray hocam mtb alsamda gezme tadında olurum yine çok fazla action olmaz yani

Cezalar caydırıcı değil galiba bu gidişle olmayacakta..Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Al copone demiş ki
"Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'yagünahlarımı affetmesi için dua ettim."

Geçmiş olsun benimde senin gibi iki kez bisikletim çalındı.

Benim şu anda garajda duruyor ama o bile riskli.
Ben heryere bisikletle gidiyorum ve hep diken üstündeyim.

2. çalınan bisikletim yaklaşık 90 sn gibi bir zamanda markete girip çıkana kadar çalındı.
Onlar tesadüfi bu işiyapmıyorlar.
Tespit ediyorlar şebeke gibiler.

Bisikletin bulunur inşAllah diyorum ama bir gerçek varki çalınan 10 bisikletin 9'u bulunamıyor..

Eğer bisikleti aynı yere kitlersen üzülerekte olsa şimdiden elveda edebilirsin açık ve net..

Barış Kaptan yeni bisiklet için şöyle bir çözüm düşünülebilir:

http://cdnll.discountramps.com/images/xxl/garage-bicycle-hoist.jpg

Hanım "sokma o çamurlu şeyi salonun ortasına" derse, akşamları yolun oto yıkamacıdan geçebilir.

buna benzer bişeyler yapmak lazım
sonuçta bisikletsiz durulmaz

bisiklette güzelmiş yaw

geçmiş olsun barış...

hırsızın anladığı dilden bir çözüm şöyle olabilir. 4-5 kişilik bir takım kurulacak. yine aynı şekilde bir bisiklet alınıp yakınlarda bırakılacak. muhtemelen aynı hırsız damlar. takım dağınık olarak olayı uzaktan izleyecek. hırsız bisikleti kapıp uzaklaşacakken beyzbol sopaları ile takım hırsıza dalacak. bunun bir adım ötesinde hırsız takip edilip (tabii her aşama video ile kayıt altına alınacak) bisikleti nereye/kime götürdüğü bulunabilir. birkaç bisiklet feda edilerek şebeke hakkında bilgi edinilebilir diyeceğim ama mevcut koşullarda hırsız "özel hayatıma tecavüz ettiler" deyip dava açarsa ceza alma riski de yok değil. türkiye burası.

Mesela yeni yapilacak binalar icin, bodrum katinda ya da giris katinda, bisiklet muhafaza bölümleri sarti getirilse, millet epey rahat eder, bisiklet dernekleri bu yönde bir girisimde bulunsa.

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
Şeytan diyoki bisiklete gps bağlattır

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
Geçmiş olsun çok üzüldüm.
Ben bisikletimi apartmanın altında bulunan cafenin deposuna koyuyorum. Sizde civarda tanidik bir esnaf varsa yardım isteyin derim.

Ömrüm, emeklerim, geleceğim çalındığı için para ile yerine konabilecek bir şeyin çalınmasını dert etmiyorum.
Geçmiş olsun.

97927 dosyayı görüntüle

aldık bakalım şöyle bişey birazda arazi takılalım

bu arada pendik efor bisikletteki mesut kardeşime çok teşekkür ederim
çok muhabbeti güzel bi insan aşırı derecede ilgilendi benimle

Geri