Scudo Sports

ikinci defa bisikletim çalındı

daha önce iki defa katlanır aldım 20 salcano ve 26 jant pinin farina pek bana göre değil malesef yinede teşekkürler

Scudo
Hocam cok gecmis olsun umarim bulursun bisikletini hemen hemen ayni yerde oturdugumuzuda dusunursek etrafi kolacan edicem

Geçmiş olsun hocam yeni bisikletiniz için evinizin içine bisiklet askısı takmanızı öneririm

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet alarmı işinize yaramaz mı?

Bende katılıyorum Sadettin dostuma ,barış bence katlanır son söz senin tabi,

birazda mtb ye geçelim bari bu vesile ile aydosun oranlarını talan ederiz nasıl olsa ağağımızın dibi

@FERDİ İKİZ Hiçkimseden malınızın bekçiliğini vapmasını, polis gibi davranmasını bekleyemezsiniz.

Siz kendi malınıza sahip olmadıktan, malınızı muhafaza etmek için gerekli tedbirleri almadıktan sonra hırsızlığa müdahale etmedikleri için başkalarını suçlamak abesle iştigaldir. Herkesin canı tatlı, insanlar nasıl bir tehditle karşılaşacaklarını bilmedikleri işe girmez; hırsızın üzerinde bıçak olur, silah olur, canınıza kasteder. Siz de öldüğünüzle veya sakatlandığınızla kalırsınız.

Yeni bir kanun ciksa ve bundan boyle bisiklet calanin elleri kesilse, ne dersiniz? 2-3 hirsizin kesilse, bir daha degil 1-2 bin, 10.000 liralik bisiklet icin bile hangi hirsiz ellerini kaybetmeyi goze alir?

@M.A.Y.

Elini kessem ne olur, ağzıyla çalanın dilini koparmamız gerek ozaman.

Edit attım konudan uzaklaştırmamak için.

@Mehmet Altuğ Söylediklerinizde haklısınzı. Benim demek istediğim, hırsıza müdahele etsin filan değil. Bisikletinizi götüren birini görüpte ben görmedim demesi.

Abi deme bee hakikaten cok uzuldum.yazik cok yazik..2 hirsizligida yapan bence ayni kisi..hatta olmasin ama 3.yede girisebilir..alarm vs is gorur gibi.keske koyacak yeriniz olsa..bende evin icinde sakliyorum..yerim var.keske sizinde olsaydi.

@Kerem Groims
Afedersiniz cahilligimi mazur gorun, agziyla calmak kismini anlayamadim? aciklarmisiniz?

@barış barış geçmiş olsun üzüldüm gerçekden yani sözün bittiği yerdeyiz altıncı kattan bisikleti çakan hayvan bikez daha çalar alarm felan veya balkona duvar askısı yapma şansın varsa bi dene istersen tekrar geçmiş olsun

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abiler yapmayın yahu bisikletinizi ayırmayın yanınızdan. 35 m2 dükkanım var yer gök mal dolu her yer raf vs. ne yapıp edip bisikletime yer buldum. direk tavana asıyorum kendi yaptırdığım aparatla. zincir mincir hikaye. anlık çözümdür o. yanınıza alın odanıza koyun. ben üzülüyorum.

Büyük geçmiş olsun. Kafamı çevirip kendi bisikletime baktım valla, sadece eşya değil bunlar, insan duygusal bağ kuruyor. Belki de yanlış yapıyoruz. Belki de eşyaya eşya gibi davranmak lazım. Neyse farzedin ki sevgilinizden ayrıldınız, yeni ve daha iyi bir sevgili bulacaksınız :) Bi nevi teselli.

Bence karakola bi tutanak tuttursan hani en azından çalındığına dair bi belge al en azından bulunursa geri alırız gerçi alırız hertürlü ama en azından resmi olarak haklı çıkarız şimdi ben bumu çalanı yakalasam veya denk gelse ağzını burnunu kırıp hastaneye getiririm yaw adam çalışmış kazanmış nası bi mantık nası çalabiliyon hiçmi korkmuyosun bu adamları suriyeye savaşa göndermeli baksana cesarete

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: volkan baran
@M.A.Y.

Ağzıyla insanların hakkını çalan kimlerse onlar, birçok örnek verilebilir.
Ali Ağaoğlu'nun deyimiyle, "Ben de insanım hatalarım olmuş olabilir ama doğru zamanda doğru yerde durdum."

Geri