Scudo Sports

ikinci defa bisikletim çalındı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
koyacak yerim olmadığı için kapının önüne kilitliyorum demir malası ile kesip alıyorlar 6.cı kattan
bişey çıkmaz nasıl olsa diyerek polisi aramadım çünki daha önce çıkmadı artık öbür dünyada hesaplaşırız
resmini atıyorum buraya yol lastiği takılı şehir bisikleti başka yoktur herhalde
mosso legarda 1621 mdm
belki gören falan olur parasında değilim dünyadaki tek eğlencem mecburen yine yenisini alacaz

97797 dosyayı görüntüle

Scudo
Geçmiş olsun, bu gün okuduğum ikinci çalınma haberinden sonra, iş yerimin dışında kilitli ve alarmlı olarak bıraktığım bisikletimi, dükkanın içine almaya karar verdim, sanırım bu bisiklet hırsızlığı bir hobi olmuş millette. :agla:

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
yapma yaa üzüldüm kendim çaldırdığımdaki gibi oldum geçmiş olsun anca yenisini alınca insan kendine geliyor

hocam bir dahakine al bir tavan askısı ya da duvar askısı kurtul bu dertten. düşün taşın evin bir yerinde asacak bir yer mutlak bulursun. hem ders olsun hem de geçmiş olsun.

Barış geçmiş olsun :(

Katlanır bisiklet alıp eve de koyabilirsin aslında...

@barış barış

arkadaş nerdeyse her sabah aynı haber, hırsızlık hırsızlık hırsızlık!!!!!!!!!!!! Allah kahretsin , rezil utanmaz herifler, ulan açlıktan öl çalma şerefsiz....... çalmaaaaa

üzüldüm,sinirlendim, inanın ne desek ne yapsak olmuyor, it itliğini yapıyor işte, geçmiş olsun, tez zamanda bulursun işallah.

Çok geçmiş olsun benimde 2 bisiklet aynı anda çalındı. Bisikletçilere (özellikle mahalle arası ) marka model , tel numaramı yazıp dağıtıyorum , belki bir şey çıkar ama giden gidiyo ..

eviniz ne kadar müsait bilemem fakat ben evim küçük olmasına rağmen hem oğlumun hemde benim bisikletleri odaya alıyorum, dışarıdayken de asla üstünden inmiyorum, enazından sizde balkon felan biçare düşünün derim, aksi halde çalınmaması mümkün değil.

@ozgur908
güzel fikir , değerlendirmekte kesin fayda olur.

Gecmis olsun. Ins. bulursunuz. ben de caldirmistim nasil bir duygu oldugunu bilirim. Bulamaz iseniz ins. mulkun gercek ve tek sahibi yuce yaratan tarafindan daha iyisiyle sevindirilirsiniz.

Benimde evimde yer yok lastiklerini silip odama koyuyorum. Çok üzüldüm umarım bulunur.

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
3.de yine çalınacak bile bile lades. Eve koymadığın sürece yine çalacaklar. Kuvvetle muhtemel de aynı hırsız çalacak. Üzgünüm ama resmen aranıyorsunuz. Yani evde hiç mi yer olmaz 10m2'den büyük bir evse yer yaratılabilir. duvar askısı, teker askısı hatta tavan askısı var. Ne yapıp edip eve alacaksınız o bisikleti yoksa yine çalınacak yine başlık açacaksınız.

Çok geçmiş olsun :( Dışarıda yarım saatten fazla bırakmamak lazım bisikleti.

@televole2
koyacak yerim olsa niye dışarıda bırakayım malesef yok

Çok Geçmiş olsun.

http://www.merkezbisiklet.com/urun_imgs/ur_1087_973.jpg

Bu şekilde duvar askıları satılıyor. Montajı çok kolay, kullanımı çok pratik. Evin bir köşesine bu askılardan monte edip bisikletinizi asabilirsiniz.

Bisikletinizi asla evinizin dışında bırakmayın. Hırsızların açamayacağı, kesemeyeceği kilit yok.

malesef askıyla bile koyacak yer yok

olsa koyardım zaten bunların hepsini bende düşündüm

alıcaz mecbur yeni bitane

Geçmiş olsun öncelikle.
Aynı şekilde, aynı yere kitlemeye devam ederseniz yüksek ihtimal o da çalınacak. Madem evde koyacak yer yok, çevrenizde kapalı otoparkı olan komşularınız varsa onlarla konuşabilirsiniz. Yada büyük bir Lcd tv kutusu bulun direksiyon dışarıda kalacak şekilde en azından kadroyu içeri alabilirsiniz. Hergün söküp takmak çalınmasından iyidir.
Bende iki adet çaldırdım ama insan çözüm aradığı zaman muhakkak buluyor. Eskiden evde tek bisiklete yer bulamazken, şuan iki adet birden muhafaza edebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: volkan baran
Forumun en aktif kullanıcılarından birinin bisikletinin çalınması işin ciddiyetini özellikle vurguluyor sanırım. Bisiklet hırsızların gözdesi, artan bisiklet kullanımı hırsızları daha da fazla bu işe yöneltiyor sanırım. Tedbirli olmakta, bisikletlerimize sahip çıkmakta fayda var. Geçmiş olsun Barış bey, umarım aynı hatayı yeni bisikletinizde tekrarlamaz ve bir çözüm üretebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. Bende bir tane aynı şekil çaldırdım. Çalanı gören filan olsa da susuyor buralarda, hem işe dahil olmamak için hemde olmadık iftiralardan korunmak için. Orda da öyle vaziyet galiba. 6. kattan alınıp indirilene kadar hiç mi gören duyan olmaz ? Yazık çok yazık. Geçmiş olsun tekrardan bi katlanır alıp eve atmanız mantıklı.

Geçmiş olsun Barış Kaptan. Her çalıntı haberi içimi sızlatırken bu defa olayın kendi muhitimde gerçekleşmesi daha tedirgin etti.

Yukarıda arkadaşlar çeşitli önerilerle yardımcı olmaya çalışmışlar. En mantıklısı ise katlanır gibi görünüyor. İrfan kaptan'ın grubundan @Kurtuluş E. ve @Güray Görkem de katlanıra geçiş yapıp memnun kalanlardan. Değerlendir istersen.

Geri