Scudo Sports

ikinci decathlon mağazası yolda - izmir

@Anonim otogara işin düşmedikçe zorlama derim. peyzaj başarılı ama içeride öyle çok özel birşeyi yok, bildiğin avm işte.
içindeki dükkanlar da diğer avmlerdekilerin aynısı, ayrıca çevre müsait olmayınca zeminin iki kat altına otopark yapmışlar, hem basık hem de bol kolonlu.

sadece, otogara erken gidersen beklemek için ideal bi yer işte :D

Scudo
@Türka¥
Diğer alışveriş merkezlerine göre herhangi bir fark var mı? Yani ekstra bir mağaza, spor ya da farklı hobilere yönelik bir mağaza vs?

Bugün Balçova Decathlon mağazasına gidip Alur 700 yol bisikletini yerinde inceliyim dedim.2 katlı olarak düzenlenmiş magazanin 2.katındaki bisiklet reyonuna ulaştığımda reyonda sadece mtb bisikletler vardı.Reyon sorumlusu genç bayana depolarında Alur 700 varsa incelemek istedigimi söyledim.kızcağızın bisiklet modelinden haberdar olmadığı her halinden belliydi.Yol bisikleti incelemek isteyenler boşuna Balçova magazasina gitmeyin derim.

balçova mağazasının açıldığı gün gitmiştim, gaziemire göre çok pasif, sadece o bölgede oturanların gaziemire gitmesini engeller belki, 2 katlı alt katta kasa yok filan değişik bir mağaza olmuş

@Anonim giriş katında carrefour market vardı ama içine girmedim ne kadar büyük bilmiyorum.. bir üst katında mediamarkt vardı, oraya girdim ama balçovadaki gibi büyük değil, agora'daki teknosa kadar diyebilirim..

içeride fazla dolaşamadım başka neler var bilmiyorum, yapı itibariyle optimum'u andırıyor hafiften. yani oraya gideceğine mavibahçe'ye git daha iyi ;)

@Anonim standart avm dostum, benim ev burda olduğundan zırt pırt gidiyorum, media markt oldum olası sevmem var fazla ürün yok, teknosa sanki konsept mağaza gibi, carrefour gurme var güzel mağaza olmuş, izmirde olmayan pahalı lüks 10-15 civarında mağaza var, mpx özelliğine sahip cinemaksimum olacak, birde çocuklar için sanırsam 2 katlı 5000 m2 lik oyun alanı var, bunun dışıdan dediğim gibi standart avm

Geri