Scudo Sports

ikinci decathlon mağazası yolda - izmir

bursada olsa çok iyi olacak neyseki 15 gün tatilde izmire gidiyorum oradaki decathlondan alırım birşeyler

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Scudo
Ben son dönemde elim boş çıkıyorum. Hemen hiçbirşey yok. İndirimli bana hitap eden btwin v fren pabuç alayım dedim. Baktım forumda yorum yok. Fiyat 15 tl. Almadan çıktım nerede o eski günler.

• Beğen
Tepkiler: Helen
2-3 ay önce iş başvurusunda bulunmuştum. Ne arayan ne de soran oldu.

@C.Ozcan Bildiğim kadarıyla açılışa özel indirim olmayacak. :(

Şu decathlona oldum olası ısınamadım yahu renklerinden midir içinde mıncık mıncık ellenmiş ürünlerinden midir anşam veremedim :)

Geçen hafta ben de tabelayı görünce farkettim açılacağını. Tarih bilgisi için teşekkürler. Keşke açılışta indirim vs olsa.
Bisikletiyle gelene indirim fikri süper ama alışveriş merkezleri güvenlik konusunda sorumluluk kabul etmiyor. Park alanı açık alandaysa mesuliyet kabul edilmiyor diye bir kanun varmış. Güvenip gidemiyorsunuz bisikletlerle böyle yerlere. Yoksa forumdaşlar olarak toplanıp buluşup bisikletlerle giderdik :)

@Anonim

aslında haklısın.. decathlon'un ucuz ürünleri, sırf insanları mağazaya çekmek için üretilmiş gibi çok kalitesiz.. hani gitmişken belki bi üst modelini beğenirsin alırsın diye düşünüyorlar sanırım.. ama seri sonu indirimlerine denk gelirsen kaliteli ürünleri yarı fiyatına satıyorlar.. o tarz indirimlere denk gelmek iyi oluyor :D

bir de tchibo, bu konuda bir tık daha iyi ama o da her hafta konsepti değiştiriyor

@Türka¥
İndirim olayı her zaman iyi tabi :) Schwalbe Maraton lastikleri 80 tl civarına indirmişlerdi birkaç ay önce. Buradan aldım haberi. Kaptım tabi lastikleri :)
Tchibo'ya gelirsek; gerçekten 1 kademe daha iyi. Yalnız çok nadir bisiklet ürünleri geliyor.

@Anonim geçen nisan ayında, su geçirmeyen oldukça kaliteli bir montu yarı fiyatına almıştım mesela.. şu an yine 130liraya satıyorlar ;)

ikinci decathlon yarınki açılışa hazır sanırım :cool:

https://i.hizliresim.com/MgB4Bg.jpg

Yakın bir zamanda güneydoğu da açılmasını isterdi gönül gaziantep olur vs...

Bugün ilk günüydü mağazanın yeni şubesinin. Optimum'dakinden daha büyük olmuş, iki katlı bir mağaza. Yine her sporun yeri ayrı ve belli. Bisiklet bölümüne standart eldivenlerin de karışmasını saymazsak :)

Yeni şube olduğundan dolayı çok sayıda eksik vardı. Aradığım şeylerin hiçbiri yoktu; jant çemberi, tur bisikleti için (benim aradığım ölçüde) iç lastik , eldiven ve kask çeşitliliği, arka vites-ön vites-aynakol gibi parçalar yoktu.

Sevindirici bulduğum şey de, oradaki ilgili arkadaşın söylediklerimi önemsemesiydi. Sarışın, küpeli bir arkadaştı. Sizden gelen isteklere göre liste hazırlanacak, hatta toplu olarak eksiklerinizi isteklerinizi mail atın adresime dedi.

Mağazanın yeri çok güzel, bisiklet bölümü de gelişirse vazgeçilmez olur bizim için.

Geri