Scudo Sports

ikinci decathlon mağazası yolda - izmir

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
bugün Balçova EgePark binasının duvarında afişini gördüm. "decathlon yakında burada" gibi birşey yazıyordu. bu başlık güncel haberlere giriyor sanırım. artık optimum'a gitmekten kurtuluyoruz :D

decathlon.jpg

konuyla ilgili internette araştırma yaptım, 2 ay önce iş ilanları girilmiş personel arıyorlar demek ki..

(link)

Scudo
Yol, yemek sigorta varmı. İkramiye de olsa iyi olur. Sürekli sporla iç içe olmak güzel olurdu da bana uzak

Sezon bitti ürün bulamıyoruz decathlonda zaten :snzdglsn::uzgnm:

Vooo iyi oldu bu decathlon ben de diyordum gaziemirdeki decathlona kim gidecek otobusle motobusle ugrasmak zor valla acayip sevindim.

Sözde Antalya ya da açıldı, en son iki gün önce gittim raflar ilk günkü gibi boş. Böyle götürürüz diye düşünüyorlar sanırım İnternet sitelerinde olan bir çok ürünü mağazada arada bulasın bu da ayrı bir gariplik.

• Beğen
Tepkiler: poet
bursa da yoook :)

• Beğen
Tepkiler: poet
bugun görme fırsatım oldu magazanın cogu malı yerleşmiş kaynak işleri yapılıyordu açılış 9 aralıkta olacakmış

bir söylenti de mavişehir'de üçüncünün açılacağı. kaynak gösteremem, dedikodu gazetesi

eski carfurun mevişehirde yerini rönesans grubu aldı optimum yapmayı planlıyormuş. optimum yapılması durumunda decathlonun açılmasıda gündemdeymiş,tabi bunların yapılması planlanan 2018 diye bilgi geldi

Harika bir haber . Tüm ülkeye yayılmasını dilerim çünkü spor yapan bir toplum daha kaliteli bir yaşam sürer

serkanoz87 Optimum yapmayacaklar üstüne 30 kat imar aldılar altına mavibahçeden büyük içinde tiyatro salonları falan bi alışveril merkezi yapacaklarmış, optimumu da ulukent tarafına düşünüyorlarmış...İçeride mühendis arkadaşım var o anlattı :)

bana ilk bilgi öyle gelmişti geçen sene demekki değiştirilmiş :)

balçova şubesi nihayet 9 ARALIK tarihinde açılıyormuş.. sonra ben bilmiyordum duymamıştım olmasın ;)

Geri