Scudo Sports

ikidir yama hava kaçırıyor.

Bally yamayi ne kadar sağlıklı tutar? Hiç denemedim fakat o tecrübeyi edinenler memnunsa şayet mantıklı olur. Son aldığım yana setinin yapistiricisi bozuk çıkmıştı yeğenin bisikletinin lastiğini onarmak için cikarmasaydim farketmeyecektim

Scudo
1.Decathlonun sattığı 2 iç lastik 15tl olan lastikler yama tutmuyor
2.(link)
sıcak yama konyada biryer :)

@Owlknife

Peki bunu nasıl uyguluyoruz hocam?

@AnılDemir41 lastik ve yamayı işkence benzeri birşeyin arasında sıkıştırıyorsun. metal plaka içindeki selüloza benzer malzemeyi kibrit veya çakmakla yakıyorsun. komple yanıp soğuduktan sonra işkenceyi biraz daha bekletmekte fayda var. sonra çıkarıyorsun ve yama olmuş oluyor.
iskence.JPG

@Bahadır S.
Ben ilk defa kuzenimde görmüştüm çok güzeldi yapması en zevkli yama budur

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bahadır S.
Ouww bu cok zevkli bisey. Catur cutur kaynatiyor yamayi oraya. Havai fisek gosterisi gibi :)
En guvenlisi bu bence.

@Mtt sanayide, veya kirsal bolgedeki koy benzinliklerinde.

23 veya 25 ölçülerdeki lastiklere sıcak yama yapmayı deneyeniniz oldu mu? Meket bıçağıyla yama kısmını kesip küçülterek uygulanabilir miyiz acaba?

LAstik patlaması bisikletin en gıcık tarafıdır. Kişisel tecrübemin bana öğrettiği yanında yedek içi lastik taşımak. Lastik patlayınca yamayla uğraşıp zaman kaybetmemek için hemen iç lastiği değiştirip devam etmek ve eve gidince sıcak yama ile yamayıp o iç lastiği yedeğe atmak.

• Beğen
Tepkiler: alisirin
forumda bir arkadaşın yamayı ikiye kesip sıcak kaynak yaptığını okumuştum gayette memnundu. ama kendim tecrübe etmedim. Tur bisikletimde halen sıcak kaynak kullanıyorum. çocukluğumdan beri yaptığım sıcak yamalarda en ufak bir sıkıntı yaşamadım. taş gibi oluyor maşaallah.
@alisirin

Son düzenleme:
@Ra1stl1n
Aynen sağlam, temiz oluyor. Madem memnunmuş bende deneyeyim.

Geri