muratt35
Daimi Üye
- Tepki
- 144
Bütçem öncelikle 700tl.Ben aslında Salcano City Sport 24vs'ye karar vermiştim.Ancak alacağımız gün.Babam bu tarz heryeri açık bisikletler
Anlamı Görüntü bakımından çamurluk,bağaj felan yok dedi.Bende spor'a başlıcam dedi kendisi 40'ına 2 ay önce bastı
O nedenle Salcano City Sport "28" olduğumdan tekerlekleri felan çok sırıtıyordu
Babamda alıcaksan İzmir 5-6 ayı çok yağışlı oluyo.Yağmurdada,gezilerdede kullanabileceğin daha doğrusu alışveriş yaparken yük taşıyacağımız bisiklet al dedi
Bana'da tipini beğendiği 3 bisiklet gösterdi.Babam son günde kafamı fena karıştırdı.Sizde bir bakında ona göre bi karar verelim 2 gün içinde alalım.
1-(Almayı düşündüğüm) (link) (790tl)
2-(Babam'ın tarzı
- (link) (Benimde kafama en çok yatan). (650tl)
3-( Bianhci )(link) (728tl)
4-(Kron) (link) (650tl)
İşte böyle alma arefesinde işler sarpa sardı.Ne olacak bilmiyorum.Babam al biran önce diyo
1-2 gün içinde onay verip alıcaz.Bakalım.Sizlerin görüşleri herkezden önemli.Benden,babamdan çok şey biliyorsunuz.Dediğim gibi en iyileri Salcano donanım olarakta.Babam işte 790tl verip +100 tl de Çamurluk,Bağaj,Zil,ışıklandırma,Zincir koruyucu felan almak istemiyor.Herşeyi hazır al diyo.
Kafam karışık alıcaklarım ortada.Kafam benim donanım+görünüş olarak en çok Sedona'ya yattı.Bianchi'yi eledim gibi birşey zaten.Sırf hemen 1-2km ötemizde satılıyo diye koydum.Yardımlarınız için şimdiden saolun varolun
1-(Almayı düşündüğüm) (link) (790tl)
2-(Babam'ın tarzı
3-( Bianhci )(link) (728tl)
4-(Kron) (link) (650tl)
İşte böyle alma arefesinde işler sarpa sardı.Ne olacak bilmiyorum.Babam al biran önce diyo
Kafam karışık alıcaklarım ortada.Kafam benim donanım+görünüş olarak en çok Sedona'ya yattı.Bianchi'yi eledim gibi birşey zaten.Sırf hemen 1-2km ötemizde satılıyo diye koydum.Yardımlarınız için şimdiden saolun varolun