Scudo Sports

İki seçenekli bir soru

rahmi kocaman

Daimi Üye
Tepki
172
Bisiklet
Specialized
Kesinlikle başka bir model, marka düşünmüyorum, motivasyon faktörünü birinci planda tutarak en beğendiğim iki modele kadar eledim seçenekleri.
Scott Sub 40 mı ? Specialized Sirrus Sport mu ? Kararsızım kaldım. Sabah Scott diyorum akşam Sirrus :) Gerekçeli cevaplarınız çok değerli, teşekkürler.

Scudo
Sirrus'un üst borusundaki eğim hoşuma gitmiyor benim. Bisikleti kaba gösteriyor. O nedenle sub.

SS-40, SSS karşılaştırması sanırım tüm zamanların en çok tartışılan ilk On konusu arasına girer.İkisi de çok hoş bisikletler.Ben de bu ikilem'i yaşamış karar verememiş ve Trek fx3 almıştım.İncelemediyseniz bir bakın,bu başlık forum geçmişinde fazlasıyla mevcut.Her ikisini de denemiş ve aşık olamamıştım,deneyin ve içinizi ısıtan hangisi olursa onu alın.Denemeden verilebilecek bir karar değil.

Haklısınız ekrana bakarak bir yere kadar. Haftasonu deneyeceğim hepsini. Bu arada SSS de bana narin geliyor SUB'ın yanında. Görmek şart oldu kısa zamanda. Teşekkürler.

Bence bu iki bisikletten hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız .
SSS asfaltta süzülüyor Sub 40'ta öyledir sanırım :)

Bu arada boyum 1.83 üreticinin tavsiye ettiği tabloda hem M hem L kadro bana uygun görünüyor. Büyük olan L mi daha ergonomik olur yoksa M mi ? Bacak arası boyu da 83 gibi ölçtüm.

Bugün gezdim, gördüm benim gibi arada kalanlar için yazayım; 1,83 boy için kesinlikle L kadro.

Başıma gelecekleri bildiğim halde Sirkeci'den başladım bakmaya. Scott'a verdiğin paraya yazık-Markasını vermeyim şimdi, 800 liraya satılan bisikleti 1100 liraya satmaya çalışan birin lafıydı bu :)-. Sabit maşa iyi değil, çok kullanışsız, zaten artık üretilmiyor- elinde sabit maşa 28" olmayan bir başka satıcı-. Ne aradığımı söyleyince burun kıvırıp ilgilenmemeler vs. Eğlendik doğrusu. Müşteri profili bunu gerektiriyor belki neyse...
Aradığım bisikletlerin satıldığı diğer semtlerde bulunan mağazalara gittiğimde durum değişti tabii. Hepsine baktım, bindim. Uzun lafın kısası Sub serisine aşık oldum :) Tez zamanda alına :)

Geri