Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
@oguzhan473 Geliyor ürününüz Oğuzhan Bey. Gümrüğe sevk edilmiş.

Gönderi Hareketleri
Tarih ve Saatİşlem TürüAçıklamaİşlemi Yapan
PTT İşyeri/Şubeİlçeİl
02/10/2020 - 04:28:00Gonderi musteriden alinmistirReceive item from customer (Otb)-/-United Kingdom of Great Britain and Northern Irela (Yurt Disi)
02/10/2020 - 09:16:00Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)The item was forwarded to the destination country (Otb)-/-United Kingdom of Great Britain and Northern Irela (Yurt Disi)
02/10/2020 - 16:30:00Gonderi yurtdisina sevk edildiSend item abroad (EDI-received)-/-United Kingdom of Great Britain and Northern Irela (Yurt Disi)
06/10/2020 - 08:31:39Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindiReceive item at office of exchange (Inb)-/-Turkey
08/10/2020 - 02:38:01Gonderi gumrukten çıktı (Gelen)Return item from customs (Inb)-/-Turkey
08/10/2020 - 05:38:01Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)Send item to customs (Inb)-/-Turkey
08/10/2020 - 08:37:59PTT İşyerine GirdiYurtdışı Kabul Geliş Kaydı YapıldıİST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİMBAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR)
08/10/2020 - 08:38:01Gümrükten ÇıktıİST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİMBAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR)
08/10/2020 - 11:55:23PTT İşyerinden ÇıktıPTT İşyerine Sevk EdildiİST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİMBAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR)
09/10/2020 - 07:43:07PTT İşyerine GirdiPosta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine GeldiKIRAÇ KARGO DAĞITIM/KIRAÇ KARGO DAĞITIMESENYURTİSTANBUL(AVR)
09/10/2020 - 11:06:44PTT İşyerine GeldiKIRAÇ KARGO DAĞITIM/KIRAÇ KARGO DAĞITIMESENYURTİSTANBUL(AVR)
12/10/2020 - 11:56:27Cihet Hazırlama Listesine EklendiKIRAÇ KARGO DAĞITIM/KIRAÇ KARGO DAĞITIMESENYURTİSTANBUL(AVR)
Bu arkadaşımın ürünü sürecin nasıl işlediğini görmeniz açısından attım. Siz gönderi gümrüğe sevk edildi kısmındasınız. Haftaya ürün elinizde olur.

@oguzhan473 ekip bu konunun ustası bu bisiklet bizi yurt dışı alışverişine iyice alıştırdı eskiden sadece aliexpressten Telefon kılıfı alırdım, bisiklete başladım ilk igs618 i aldım sonra Avrupa sitelerine yöneldik işte en son gözü karartıp bisiklet kadrosuna kadar ilerlettik olayı 😬

Vergilendirme keşke olmasa ama 44 tl iyi çıkmış, ürünün değeri hatalı girilmiş diyip ödeme detayı isteseler daha fena :) . Takip için teşekkürler bu arada

@trainspotting35 çok bir şey değişmiyor aynı verileri alıyorum. İgpsport da gayet stabil garmin veya başka markalar igpsporttan abartıldığı kadar üstünlükleri yok. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Garmin daha şık, wahoo daha havalı sadece onun haricinde ne var strava canlı takip olmasa ne kaybederiz. Benim cihazım da yeterdi aslında sürüş sonrasında tekrar hesaplama yaptırıp gerçek yükseltiyi bulabiliyoruz nasılsa 👍
Hocam 618 i özlüyorsanız 830 ile değişebiliriz?... 😁😇

@Mustaac neyse parası verek👍😂@Muhammet Ağrı hocam sendeki cihaz pro ların bile gözdesi. Garmin in en önemli farkı verileri sunmakla kalmayıp analiz yapıp gelişime ilgili anlamlı bilgiler sunması ve bu işin temelini bilmesi, sürekli geliştirmesi...
618 gibi diğer cihazlar ise sadece 3-4 veriyi görmemizi sağlıyor hepsi o...

@Mustaac Ticaret Lisesi Mezunuyum ama ticarette çok iyi diilim. O yüzden bir teklif sunmadım🤩

@Ahmet TOPAL hocam şuan evrenin en iyi cihazının edge 830 olduğunu söylüyorlar çünkü 1030 dan daha hafifmiş 🤣. Cihaz pro da biz pro muyuz ona bakmak lazım.

Cihaz ana gibi Susadın sanırım 100 ml su iç. şu kadar kalori yaktın biraz muz ye ilerde viraj var dikkat et diyor🤣

Rüzgarın yönünü bile söylüyor
Edge 830 cihazına bir inceleme yaparım ama biraz kullanmak istiyorum @Özcan güler kardeşimin konusunun altına yapıştırırım artık yaptığımda

Son düzenleme:
@Muhammet Ağrı tekrar hayırlı olsun. Gerçekten almak istediğim bir cihaz. Benim için bu saydığınız özellikler dışında, sanal partner, aynı rotayı giderken bir önceki sürüşünüzle kıyaslaması, tırmanış profili gibi özellikleri de önemli.
Yakın zamanda garmin ekosistemine geçmeyi düşünüyorum 😇😉
Ticaret Lisesi Mezunuyum ama ticarette çok iyi diilim. O yüzden bir teklif sunmadım🤩
Kayserili olmak yeter de artar😇😁

Geri