Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Bendeki 618 de satılık arkadaşlar. 😇 1.5 yıldan biraz fazla oldu alalı...
Hala tertemiz ve bataryası taş gibi 🧿😄
İlgilenen olursa özelden yazabilir...

Sayın @AeroKnight benim merak ettiğim 620'nin pili, 618'de söylendiği kadar çok gidiyor mu? Renkli ekran falan ya, sanki daha az gider gibi düşünüyorum.

@Cemal Ç. Valla 1 haftadır kullanıyorum henüz 1 diş düştü, şarja takmadım daha. Bakalım ne kadar gidecek dönerim size ona göre.

@trainspotting35 görsellerinde gördüğüm kadarıyla biliyorum. O yüzden ekranlarını farklı sanıyordum.😊

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Cihazı nerden ve kaça alıyorsunuz arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba, sizce bundle almak mı mantıklı yoksa igs618+megane sensörler mi? Fiyat farkından dolayı bundle alaşım yok, farklı sensörlerde problem Yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba, igs618i mount, silikon kılıf, ekran koruyucu, hr sensör, kadans sensör olarak paket halinde ChangYe Riding Store’dan 163$ Yerine 5$ mağaza kuponu, 12$ AliExpress seçkin kuponu kullanarak 145$’a az önce sipariş geçtim. Üyeliğimin yeni olması nedeniyle ürün linkini paylaşamıyorum.
Bu haliyle magene sensörler+igs618li paketle aynı fiyata geldi. Hiç olmazsa tek kargoda işim hallolacak. Almayı düşünen arkadaşlar için fırsat olabilir. Saygılarımla.

Banka kredi kartı bu ürünlerde taksit yapıyor mu arkadaşlar yoksa kk direkt tek çekim mi oluyor?

Arkadaşlar selam, igs618 ve 20 serileri, yeni sürüşü, bir önceki sürüşünüz ile karşılaştırma yaparak sürmenizi sağlıyor mu? Teşekkürler

@bonder76 benim kartlar tek çekiyor yurt dışını taksit yapan var mıdır bilmiyorum bir de bazı bankalar doları hesap kesim tarihine kadar bekletiyor hesap kesiminde dolar hesabınız yoksa hesaptan dolar alıp ödeme gerçekleşiyor bunun için bankayı aramanız getekiyor

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Geri