Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@Özcan.

Teknik konu paylaşımlarınızı merakla ve heyecanla bekliyoruz. :kedicik:
Ayrıca çeviri işi ne oldu acaba

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@Mhmm@
Ben ful bir çeviriyi arkadaşa gönderdim. O diğer gönüllülerden gelenler ile yan yana koyup en güzellerini seçmeyi düşünüyor sanıyorum.
Ayrıca bir müddet kullandıktan sonra bazı çevirileri hatalı bulup daha uygunlarını buluruz belki. Kullanan arkadaşların ara ara çeviri tablosuna göz atmasında fayda var.

Arkadaşlar yeni versiyon global sitede yayınlanmış ben de yüklüyorum şimdi.
185088

Güncelleme ile gelenler.

1. Modify the abnormal display of maximum slope;
2. Modified the problem that sometimes the track is still recorded under the GPS off state;
3. Add flower drum type power meter speed analysis code, which is not open for now;
4. Use the new height and slope algorithm to open the GPS height calibration function;

Türkçe google çevirisi
  1. Maksimum eğimin anormal görüntüsünü değiştirin;
  2. Bazen parçanın hala GPS kapalı durumu altında kaydedilmesi sorunu değiştirildi;
  3. Şimdilik açık olmayan çiçek tambur tipi güç ölçer hız analizi kodunu ekleyin;
  4. GPS yükseklik kalibrasyon işlevini açmak için yeni yükseklik ve eğim algoritmasını kullanın;

185089185090
İlk izlenimim Bluetooth gayet stabil bağlanıyor ve kop artık diyene kadar kopmuyor. Olması gereken gibi :harika:

Özcan abi kavuştu. Benimki ise Başakşehir'e girişi görülüyordu fakat 4 gündür hareket yoktu. Bugün aradım, ulaşamam sandım ama Gümrük işlemine girmiş. Umarım daha uzun sürmez ve abuk bi rakam çıkarmazlar, :uyku:

Sonunda cihazıma kavuştum, çok mutluyum :komik: Vergisiz ve beklemesiz elime geçtiği için daha da memnun oldum. Rüstem ile birlikte sipariş vermiştik. Umarım onunki de en az vergiyle kısa sürede eline geçer.

Fiyat soranlar oluyor sık sık. Yaklaşık fiyat veriyorum, 380 civarı cihaz, 10 Lira tutucu, 55 Lira kadans sensörü ve yine 55 Lira nabız sensörüm tuttu. Toplam 500 Lira.
Üzerindeki yazılım 1.06 gelmiş, siteden yeni yazılımı ve TR1 haritasını indirip cihaza attım. Yanına eski turlarımdan 2 tane gpx dosyası seçip kopyaladım. Telefona da igs uygulamasını kurup kayıt oldum.
Yazılım yükseltildi, navigasyon ekranında hem harita hem rota güzel şekilde görüntülendi. Telefonda önce bluetooth'u açmak, sonra uygulamayı açmak sırasına göre gidince cihazlar birbirine anında bağlanıyor. Onu da becerdim.

Bilmem, ayarlamam gereken neler var şimdi arkadaşlar sırada?

185183185184185185

@Özcan.
Abi kafana göre ekranları özelleştirirsin mis gibi olur.

Abi cihazı kurcaladın mı?
Kafana takılan bir şey var mı?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
1.0.7 versiyon güncellemesi ile beraberinde gelen eğim ile ilgili saçma sapan hataların düzeltme bilgisini, 100 kmlik sürüçte kısmende olsa doğrulayabilirim.. Anlık eğimlerde yüzde 4-5 lik eğimi 20 25 arası gösterdiği yerleri şimdi çok nadir o da deli bir fark olmadan gösterdiği oluyor(ki) ben GPS den aldığı veriden kaynaklı diye düşünüyorum

@Özcan.
o fiyata nasıl aldınız? ben ali expressten baktığımda 1000liraya yakın gösteriyor?

@Özcan.
Abi benimki 442,35 TL ye geldi 11.11 indiriminden sadece cihaz vergi çıkmadı. 79.99 usd idi fiyatı. 185312

(link)
129 usd şuan gearbest fiyatı

Aliexpresste
TRY 604.01 49%OFF | Yeni IGPSPORT ANT + GPS IGS618 Bisiklet Bluetooth Kablosuz Kronometre Kilometre Su Geçirmez IPX7 Bisiklet Bisiklet Kilometre Bilgisayar
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Selam dostlar. Baya oldu foruma girmeyeli. Ben cihazı bir kere kullandım ve strava ile eşitledim.
(link)
Ama sizin kadar detaya hakim değilim hiç kurcalamadım cihazı bağladım spd61 hız sensörünü başlat dedim ve eve gelince sonlandırdım o kadar. 1.07 versiyonunu buradan sayenizde öğrendim sağolun. Lakin sizin kadar tat alamadım cihazdan doğru düzgün tura vs çıkamadım ondan ötürü sanırım. Takipteyim selamlar. :)

Bizim tat almamızın sırrı Gearbest bekleme süreci, iptaller, geldi gelmediler. Biraz daha yol bisikleti odaklı daha tat verecek bir cihaz sanki. Ben tur ve şehir bisikletlerine 185743bryton modellerini daha çok yakıştırıyorum. ;);):):harika:

@trainspotting35
Ben de gearbestten aldım ben de bekledim 1 aya yakın süre ? Bu arada cihazı 1.07 ye yükselttim ve aldım alalı ilk defa şarja takıyorum. Kendi fabrikasyon şarjını bitirmek istemiştim.
Yazdığınız tecrübelerinizi atlamadan takip ediyorum selamlar ? 185755185756

@alperaydin
Yaşadığımız tecrübeler herkesin işine yarayacaktır. Sizin de değerli paylaşımlarınızın devam etmesini dileriz. Sonuçta bu ve benzeri konular farklı tür ve markadaki bisikletletlere sahip bisikletçilerin ortak noktaları vasıtası ile muhabbetini artıracaktır. Saygılar...

Arkadaşlar cihazın şarjı ile alakalı bir sorum olacak sizlere. Şimdi bu cihazın arkasındaki etikette input 5V 500 mah yazıyor. Cihaz 5 volt 500 mili amper akım ile şarj oluyor bu kısıma kadar hem fikiriz. Ben cihaza 5 Volt 700 mili amper çıkışı olan samsungun bluetooth kulaklık şarj aletini taktım. Şimdi benim bildiğim şu şarj aletinin 700 mah çıkışı olsa da igs618 cihazı şarj akımını kendi ayarlayacağı için 500 mah ile şarj olur diye düşünüyorum. Bilgisayardan değil de adaptörle sarj etmek amacım.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@alperaydin
Girişinde akım sınırlayıcı devresi varsa ki vardır, bir problem olmayacaktır. Ancak yine de Çin ürünü olunca insan iki defa düşünmeli :D

@CeRKeZ
Şimdi bu ürünü bilgisayardan şarj etmek istesek bilgisayarın usb gücü de 500 mahden fazla olabiliyor. O zaman bilgisayardan da şarj ederken düşünmek gerek o halde. Ben bu konuyu müsait zamanda igpsport'un teknik servis departmanına ileteceğim bakalım ne diyecekler.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Ben taşınabilir şarj cihazı ile şarj ediyorum. 5V/1A'lık çıkış ile. Elektrik bilgim benim de pek yok ama USB 2.0 çıkışından 0.5 A ile şarj edersiniz değişmez diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: alperaydin
@Mhmm@
İşte asıl soru şu sen 5V 1A şarj aleti ile şarj ederken igs618 500 mah mı çekiyor harici bataryadan. ☺

Geri