Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
@trainspotting35 en son görüşmemizden sonra bugün 30 km kadar sürüş esnasında, başladıktan 1 km sonra kapatma tuşu ile Manuel durdurma yaptım, bu esnada veriler hareket edince(kadans, hız, eğim, kalp vb) ben aktivite devam ediyor sandım, Oysa sürüş zamanında hareketi görmeyince tekrar orta tuşa basıp başlatana kadar kayıt etmediğini anladım .. (yani sizin dediğiniz gibi oldu) :)ama lap kısmı tam anlamadım(onuda çözerim az kaldı)

@ismail_32 Evet aliexpresten aldım ama Cinliler bana sağlı sollu kelek yapmaya devam ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35 AliExpress den garmin 130 aldım 70 dolara son gün verilen 50 dolar kuponla. Satıcı yollamadı. Hem kupon yandı, hem indirimle karbon masa ve kamera alacaktım boşa gitti.

• Beğen
@Carraro71 Şikayet açtınız mi Aliexpressin şakası yok ocağına incir ağacı dikersiniz.

• Beğen
Arkadaşlar çeviride "pre lap" ifadesini "ısınma turu" yerine "ön tur" olarak değiştirdim uygun gibi ama sakıncası olan varsa değiştirebiliriz yine

EDİT: daha kısa tercüme her zaman iyidir.

WhatsApp grubu kuralım mı çeviri için? @trainspotting35
@10UR. @ismail_32 @salih67 @Ahmet TOPAL @bilalfidanboy @rkurtcu @Özcan.

Alıntı alamadığım herkes

Evet aslında burda da sürekli aktifiz :)

Defalarca... AliExpress sanki bilinçli olarak iptali istiyormuş gibi geldi bana...

Buluttaki dosyada değişiklik yapmama izin vermedi sistem nedense. Daha doğrusu yaptığım değişiklikleri kaydetmedi.
Ben de bilgisayara indirip çevirmeye başladım. Yarısını tamamladım, kalanı yarın bitirip burada bir mesaj içinde paylaşırım.
Değişmesini istediğiniz kısımları konuşuruz, uygulayıp göndeririz merkeze.

@Özcan. Eline sağlık hocam süpersiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bi de bi güncelleme ile Türkçe Dil desteği geldiğini görürsek. Değmeyin keyfimize.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar cihaz sonunda elime ulaştı . Satıcı toplamda 15 euro yazmış ve vergi çıkmadan teslim aldım . Darısı kargo bekleyen arkadaşların başına . IMG_20181212_140809.jpg IMG_20181212_140608.jpg

@ismail_32 Kargo hareketlerini paylaşma şansınız var mı orantısal bir karşılaştırma yapayım. :):)

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Geri