Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Şimdi gelelim Lap yani tur olayına. Mesela buradan örneklemek gerekirse Avcılar' dan Eminönü'ne gittim (Bu örneği vermemin sebebini beni yakından takip edenler bilirler :):)) Eminönü ne vardım. Orta tuşa bastım dönüşe geçtim ne yapmış oldum sürüşümü 2 Lap ta yani 2 turda değerlendirmiş oldum.

@trainspotting35 aynı şey benimde kafama takılmıştı, senin gibi düşündüm ayrıca otomotik pause dışında Manuel olarak durdurmayı ya göremedim yada gözümden kaçtı... Ortaya basınca lap seçeneği çıkıyor ama bu seferde yine Manuel olarak ortaya basarak başlatmadan sürüş devam etmiyor, ve senkronize edince lap kaç kez yapıldıysa görüyor ama değerler (sürüş, eğim, zaman) tamamen alakasız ..

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@bilalfidanboy Kapatma tuşuna 1 sefer bastığınızda karşımıza çıkan 3 seçeneğin olduğu yer manuel pause olarak kullanılabilir aslında. Oraya basınca çıkan 3 seçenek ekranında ister sürüşe geri dönebiliyoruz, istersek sürüşü kaydedip çıkabiliyoruz. Ekran o konumdayken de veri kaydetmiyor neticede.

• Beğen
@bilalfidanboy Hayırlı olsun. Bende 11.11 kampanyasında çok düşündüm 618 i elim gitti gitti geldi. Fakat vazgeçtim.
Peki gümrük vergisi olayını nasıl hallettin?

• Beğen
@Ahmet TOPAL

@bilalfidanboy isimli arkadşımızın anlattığını yapıştırıyorum.
"Az önce benim cihazın vergisi çıktı ama tahmin ettiğim kadar değil 49,85 tl gibi bir meblağ, (ben 80 gibi bekliyordum)..verdikleri hesaba havale yaptım, yurtiçi kargo ile teslim edilecek,
.. Gearbestten alışverişini yapanlar için, LBEX diye bir lojistik firması tarafından aranıyorsunuz, vergi ödedikten sonra yurtiçi kargo ile dağıtımı yapıldığı gibi gitme imkanı olanlar için, gün içi saat 17 e kadar İstanbul tahtakale ofislerinden elden alma imkanınızda var..."

@Mhmm@ Hollanda menşeli bir kargo firması olduğunu biliyorum ama ayın 4'ünden sonra hareket yok . Aklıma takılan bu .

• Beğen
@ismail_32 04.12.2018 den bu tarafa hareket yoksa problem değil ben de Ali den igs618 söyledim 05.12.2018 de gönderi yola çıktı yazdılar ondan sonra bir hareket olmadı. 11.11 alışverişlerinden meydana gelen yoğunluktan ötürü olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@ismail_32 @trainspotting35 bence gümrük sırasında hala cihazlarımız

Hareketli olduğun zamandaki ortalama hızın. "Srş Ort Hız" bunun gibi bi kaç öneri de ben yazdım

Arkadaşlar cihaz Türkçe karakterleri tanımaya bilir ne yapıcaz çeviri için sorun teşkil edebilir.

Lap ın spor terimi olarak tur olduğunun sağlaması
IMG_20181211_185732.jpg

(916 MS)
  • BAŞAKŞEHİR,İSTANBUL(AVR),Arrived in the Post Office,International Arrival Registry was performed2018-12-11 15:50:39
  • Turkey,Receive item at office of exchange (Inb)2018-12-11 12:50:38
office of exchange döviz bürosuna gitmiş :) bu da vergi tahakkut etmiş olma ihtimalini aklıma getiriyor.

@trainspotting35 AliExpress 'den vermiştiniz galiba gearbest 'ten sonra . Sizin kargonun da hemen hemen girmesi lazım artık Türkiye'ye . Cihazlar gelsin de bir buluşma yapıp cihaz hakkında bilgi alışverişi yapalım

• Beğen
Geri