@Mhmm@ Doğrudur. Baba bir gpx yada fit dosyası 800 kb olduğunu düşünürsek rahat rahat bu şekilde 64 sürüş alacaktır. Bu da iyi bir binicinin 1 ay boyunca silmeden veri yüklemesi yapabileceği anlamına gelir.
Memoria: Capacidad de hasta 3000 horas de datos. (64MB)
Batería recargable de larga duración: Batería Li-ion recargable 1200 mAh/3.7V
Autonomía: 22horas
Bu da ispanyolca kaynak
Aslında benim aklıma takılan ve canımı sıkan yazılım yüksetmesinde koydukları hafızanın esiri olup düzgün radikal güncelleme olmıycak. Baştan standartları koymuşlar bu cihaz bu fazlası için üst modeli alın demişler yani
@Mhmm@ Şimdi ticari olarak düşünürsek çıkacak olan üst modeli elimizdeki ile değiştirmek için nasıl bir sebep olabilir. Kendi kendime sordum ve cevap veriyorum Strava segment olayı gelirse yani Garmin olursa bu destekte sanmıyorum ki İgs ye verilsin.
Dediğim gibi 64 mb hafıza çok rahat yetecektir. Ben igs10 umda 10 adet sürüşü hiç silmeden tutuyordum.
@trainspotting35 hocam olayı yaygınlaştırmak için o destek verilebilir strava elindeki pazarı genişletmek ister şuan sektörde garmin bir numara igs biraz ortak olabilirse bu duruma Strava o desteği verecektir neden vermesin daha fazla para kazanacak sonuçta
@trainspotting35 Garmin para bastırıp kendisine entegre ettirmiş de olabilir tabi o da tekel oluşturmak ister, halinden menmun herkes garmin 520 sahibi olmak ister ama fiyatı çok fazla 3000 tl bisiklete 3000 tllik hız saati takamayız )
Ben stravaya verileri attıktan sonra siliyorum, artık en azından sürüşler için telefona bağlı kalmayacağım için, aman ha şarj yetermi endişem olmayacağı için, telefonu telefon olarak kullanacağım için,ihtiyacım olan gerek kadans gerek nabız, hız, eğim vs değerler gözucumda olduğu için bu (içinler) giderde gider, sonuçta tamda 1000 TL gibi rakama 2.el Garmin 510 alma arefesinde iken konuya denk geldim, Canlı segment filan pek ihtiyacım yok, , zaten yaş ve ileri zamanlarda olası sağlık problemlerini birşekilde azaltmak adına ve antremanlar için gayet ideal olduğunu düşündüğüm için Bi baktımki cihazı almış bulundum (diz için kadans, kalp için nabız sensörü ile kontrolü elimde tutmak konusunda işimi eminim tam anlamı ile görecek)
@Gringo1903 ve @trainspotting35 sayesinde cihazı aldım, ve yine Takıldığım konularda @trainspotting35 uzaktan desteği ile cihazın kurulum aşamasınıda geçtim.. Cihaza alıştım gibi, Herhangi bir sorusu olan varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım... Unutmadan Ben daha(navigasyon) harita kısmını denemedim, harita kısmınıda halledersem sınıfı geçmiş kabul edeceğim kendimce
@bilalfidanboy Zaten bu konuda ilk gerçek incelemeyi de @trainspotting35 paylaşmıştır. Kendisine konuyu gerçek inceleme konusu haline getirsidi için teşekkür ediyorum. Beni mahcuniyetten kurtardı sağolsun.