Scudo Sports

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

303723 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar bu nedir ilk defa böyle bir uyarı görüyorum. Sizdede böyle bir uyarı çıktı mı?

Bu mesaj gümrüğe varan tüm Alixpress siparişlerinde görünüyor, gümrüğü geçince kayboluyor.

Bu sinotrans çok sıkıntılı inanilmaz sikayet var hakkında arkadaş bula bula beni buldu iyimi inşallah sıkıntı çıkarmazlar iki üründe bu gümrükleme şirketine takılmış 🙄

Benim vergisi peşin ödenmiş (iki ayda 7) ürünüm sinotrans'tan sorunsuz geçti, hepsini ek ödeme yapmadan ya da uğraşmadan teslim aldım. Şikayetler daha çok vergisi kapıda ödenen veya üst sınırı aşan ya da çok yakın olan ürünler için olmalı.

Scudo
Bu mesaj gümrüğe varan tüm Alixpress siparişlerinde görünüyor, gümrüğü geçince kayboluyor.

Benim vergisi peşin ödenmiş (iki ayda 7) ürünüm sinotrans'tan sorunsuz geçti, hepsini ek ödeme yapmadan ya da uğraşmadan teslim aldım. Şikayetler daha çok vergisi kapıda ödenen veya üst sınırı aşan ya da çok yakın olan ürünler için olmalı.
Eyvallah hocam bilgi için teşekkür ederim uzun bir aradan sonra ilk kez alışveriş yaptığım için ben ilk defa gördüm biraz araştırma yapınca ister istemez kafada soru işareti oluyor 🙏

BSC100 aliexpresste şu anda 18,61 dolar, yeni üye alırsa daha da ucuz olabilir. (link)

Hocam bir inceleme başlığı vs yapsanız, istifade ederiz

Aynen orada yakaladım hocam. Amazon sağolsun, ne kadar da haksız bir rekabet varmış, bir çok şeyin fiyatı geri bastı. :)

sigma kargoda henüz gelmedi. Geldiğinde bir başlık açacağım. Türkiye fiyatı 6 binlerde geziyor amazon sağolsun yarı fiyatına almış bulunduk.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
BSC 100 için ekran koruyucu ve kılıftan maliyet azaltma adına fazladan almıştım. Arayan varsa bana ulaşabilir. Tek alımda 125e geliyor, 120ye vereceğim. Yanında bir ucunun saate, diğer ucunu gidon boğazına dolayabileceğiniz ipi de var.
IMG_20230504_141927.jpg
Aldığım yeri daha önce yazmıştım ama yine link atayım (link)

Bilgisayar bugün elime ulaştı benim de. İlk izlenimim, görüntüsü falan güzel. Sensörler de gelince test etme fırsatı bulacağım. Nabız, kadans ve hız sensörü siparişi verdim. Watt hesaplamak için de sensör var mıydı onu hızdan, kadanstan falan hesaplıyor mu, yardımcı olabilecek biri var mı?

Dün ilk kez kullanma fırsatım oldu. Sürüş sırasında aklıma geldi, tam bir karşılaştırma olması adına aslında 2 ürünü de gidona takıp test etmek daha güzel olurdu yine hafta içi çıkarsam bunu yapmayı düşünüyorum burada aklıma takılan şu durum oldu acaba tek sensör ile 2 cihaza da veriyi alabilir miyim? Aslında kadans, hız ve nabızdan ziyade gps bağlantısının orman yada vadi gibi alanlarda kopup kopmadığını daha çok merak ediyorum.

Sürüş sırasında cihaz üzerinde gelen dahili ara yüz ekranında maalesef nabzımı anlık olarak göremedim galiba onun için uygulamadan bazı verilerin yerlerini değiştirmek gerekecek.
IGPS50S ekranında sürüş sırasında: Mesafe, sürüş süresi, eğim, nabız, etap, anlık hız, kadans, sıcaklık, saat, pil durumunu görebiliyorum.
BSC100S ekranında sürüş sırasında: ALT (galiba rakım, deniz seviyesinden anlık olarak yükseklik evdeyken 528 görüyorum), eğim, mesafe, sürüş zamanı, anlık hız, etap, saat, pil durumunu görebiliyorum. nabız ve kadansı etap sonunda veri olarak ekrana veriyor, sıcaklıkta diğer sayfalarda mevcut bu illa ki düzenlenebiliyordur. Telefon uygulaması üzerinden düzenleme seçeneği vardı oraya bir detaylı bakmam gerekecek. Telefon uygulaması yine telefondaki karanlık mod kullanımında bazı verileri göstermiyor onun için telefon temanızı normale almanız gerekiyor.

Sürüş sırasında takip ettiğim verilerde herhangi bir gecikme yaşamdım. Otomatik olarak durması ve yeniden başlaması oldukça stabil ve seriydi. Dün yaptığım sürüş yaptığım rota genel olarak vadi ve orman içinde ilerliyor. 2 cihazlı gps testinde kopup kopmama durumu burada belirli olur, eğer aynı rotayı kopmadan önceki cihaz da yapabilirse model yükseltme adına 50S'den bu cihaza geçilmesi çok da mantıklı olmayacaktır. Tabi yine tercih sizin, illa ki model yükseltme yapılacaksa navigasyonlu olan BSC200 modeli tercih edilmeli diye düşünüyorum. Bunun net olarak söylemem için biraz daha ormanlık kopma ihtimalinin olduğu yerlerde 2 cihazı da aynı anda kullanma gerekiyor.

Galiba ayarlardan yapmam gereken bir durumda bu etap olayı. Çünkü hiç bir ayar yapmadan kullandım ve her 5 km'de 1 etap değişimi yaptı 00 ile başlayıp tur sonunda 05'e geldi. Ona da bakmam gerekiyor.

Aldığım yeri daha önce yazmıştım ama yine link atayım (link)

Bende aynı üründen aldım biri turuncu diğer siyah olan modelini aldım. Arazide falan gözükmesi adına turuncu mantıklı geldi. İçinden gelen koruma camını takarken maalesef filmlerden birini kırdım diğerini de kullanmak istemedim. Onun için cihaza bisikletin gövdesini kaplama için aldığım şeffaf folyo ile ekran kaplaması yaptım. Hal bu ki igs50s'te tek seferde kusursuz yerleştirmiştim.

----

Yazıdan sonra uygulamada ara yüz sayfa düzenlemesine baktığımda şunu gördüm zaten hazır olan seçenekli ekranlardan birisini seçebiliyorsunuz yani istediğiniz gibi tamamen custom bir sayfa ekranı oluşturamıyorsunuz.

Fabrika ayarı ile gelen ilk ekran, ben bunu değiştirip ikinci görseldeki gibi nabız ve kadansı ekledim. Yalnız yükseklik yerine anlık eğimi görmek istiyorum ama diğer kişye özel ekran sayfasından bunu farklı kombinasyonlar ile denememe karşın izin vermiyor. Örneğin 1. kutucuk hız ekranın yer aldığı ekrana 3 seçenek veriyor sadece onlar arasından seçim yapmanıza olanak tanıyor. Son görselde o her 5 km'de 1 etap alamasını da kapattım. Farklı km ve seçenekte ayarlanabiliyor.

Screenshot_2023-05-08-13-04-53-933_com.igpsport.globalapp.jpgScreenshot_2023-05-08-13-04-42-381_com.igpsport.globalapp.jpgScreenshot_2023-05-08-13-05-59-070_com.igpsport.globalapp.jpg

Şu da profilim staravaya ek buradan da takipleşebiliriz.

Dosyalar

• IMG_20230508_131515.jpg
    IMG_20230508_131515.jpg
    43,9 KB · Okunma: 21
  • Screenshot_2023-05-07-17-20-54-755_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2023-05-07-17-20-54-755_com.igpsport.globalapp.jpg
    44,9 KB · Okunma: 20
  • Screenshot_2023-05-07-17-20-41-779_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2023-05-07-17-20-41-779_com.igpsport.globalapp.jpg
    27,7 KB · Okunma: 18
  • Screenshot_2023-05-07-17-20-36-147_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2023-05-07-17-20-36-147_com.igpsport.globalapp.jpg
    32,1 KB · Okunma: 18
  • Screenshot_2023-05-07-17-20-31-286_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2023-05-07-17-20-31-286_com.igpsport.globalapp.jpg
    30,9 KB · Okunma: 16
  • IMG_20230507_172024.jpg
    IMG_20230507_172024.jpg
    49,4 KB · Okunma: 15
Son düzenleme:
....
Galiba ayarlardan yapmam gereken bir durumda bu etap olayı. Çünkü hiç bir ayar yapmadan kullandım ve her 5 km'de 1 etap değişimi yaptı 00 ile başlayıp tur sonunda 05'e geldi. Ona da bakmam gerekiyor.
...

Device > Auto configuration:
1683540551773.png

• Beğen
Tepkiler: kanbozli ve MakRo
Dün ilk kez kullanma fırsatım oldu. Sürüş sırasında aklıma geldi, tam bir karşılaştırma olması adına aslında 2 ürünü de gidona takıp test etmek daha güzel olurdu yine hafta içi çıkarsam bunu yapmayı düşünüyorum burada aklıma takılan şu durum oldu acaba tek sensör ile 2 cihaza da veriyi alabilir miyim? Aslında kadans, hız ve nabızdan ziyade gps bağlantısının orman yada vadi gibi alanlarda kopup kopmadığını daha çok merak ediyorum.

Sürüş sırasında cihaz üzerinde gelen dahili ara yüz ekranında maalesef nabzımı anlık olarak göremedim galiba onun için uygulamadan bazı verilerin yerlerini değiştirmek gerekecek.
IGPS50S ekranında sürüş sırasında: Mesafe, sürüş süresi, eğim, nabız, etap, anlık hız, kadans, sıcaklık, saat, pil durumunu görebiliyorum.
BSC100S ekranında sürüş sırasında: ALT (galiba rakım, deniz seviyesinden anlık olarak yükseklik evdeyken 528 görüyorum), eğim, mesafe, sürüş zamanı, anlık hız, etap, saat, pil durumunu görebiliyorum. nabız ve kadansı etap sonunda veri olarak ekrana veriyor, sıcaklıkta diğer sayfalarda mevcut bu illa ki düzenlenebiliyordur. Telefon uygulaması üzerinden düzenleme seçeneği vardı oraya bir detaylı bakmam gerekecek. Telefon uygulaması yine telefondaki karanlık mod kullanımında bazı verileri göstermiyor onun için telefon temanızı normale almanız gerekiyor.

Sürüş sırasında takip ettiğim verilerde herhangi bir gecikme yaşamdım. Otomatik olarak durması ve yeniden başlaması oldukça stabil ve seriydi. Dün yaptığım sürüş yaptığım rota genel olarak vadi ve orman içinde ilerliyor. 2 cihazlı gps testinde kopup kopmama durumu burada belirli olur, eğer aynı rotayı kopmadan önceki cihaz da yapabilirse model yükseltme adına 50S'den bu cihaza geçilmesi çok da mantıklı olmayacaktır. Tabi yine tercih sizin, illa ki model yükseltme yapılacaksa navigasyonlu olan BSC200 modeli tercih edilmeli diye düşünüyorum. Bunun net olarak söylemem için biraz daha ormanlık kopma ihtimalinin olduğu yerlerde 2 cihazı da aynı anda kullanma gerekiyor.

Bende aynı üründen aldım biri turuncu diğer siyah olan modelini aldım. Arazide falan gözükmesi adına turuncu mantıklı geldi. İçinden gelen koruma camını takarken maalesef filmlerden birini kırdım diğerini de kullanmak istemedim. Onun için cihaza bisikletin gövdesini kaplama için aldığım şeffaf folyo ile ekran kaplaması yaptım. Hal bu ki igs50s'te tek seferde kusursuz yerleştirmiştim.

----

Yazıdan sonra uygulamada ara yüz sayfa düzenlemesine baktığımda şunu gördüm zaten hazır olan seçenekli ekranlardan birisini seçebiliyorsunuz yani istediğiniz gibi tamamen custom bir sayfa ekranı oluşturamıyorsunuz.

Fabrika ayarı ile gelen ilk ekran, ben bunu değiştirip ikinci görseldeki gibi nabız ve kadansı ekledim. Yalnız yükseklik yerine anlık eğimi görmek istiyorum ama diğer kişye özel ekran sayfasından bunu farklı kombinasyonlar ile denememe karşın izin vermiyor. Örneğin 1. kutucuk hız ekranın yer aldığı ekrana 3 seçenek veriyor sadece onlar arasından seçim yapmanıza olanak tanıyor. Son görselde o her 5 km'de 1 etap alamasını da kapattım. Farklı km ve seçenekte ayarlanabiliyor.

303987 dosyayı görüntüle303988 dosyayı görüntüle303989 dosyayı görüntüle
Merhaba yorumunuzu okudum gayet faydalı bir değerlendirme yapmışsınız. Arayıp ta bulamadığınız özelleştirmelerin tamamı bsc200'de mevcut.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Yani bsc 100 out bsc 200 in mi diyorsunuz 😁

Ben çözümü şu şekilde buldum. Screenshot_2023-05-08-16-48-44-577_com.qiwu.worldwide.ride.jpg
İlk ekranda şu da olsa iyiydi dediğim tek şey kalori. Onu da ikinci ekrana aldım.

Ben çözümü şu şekilde buldum. 304005 dosyayı görüntüle
İlk ekranda şu da olsa iyiydi dediğim tek şey kalori. Onu da ikinci ekrana aldım.
Screenshot_20230508-200309.jpg
Sol üstteki customize seçeneğini seçince her bölmeye istediğinizi yerleştirebiliyorsunuz. Az önce denedim oluyor. 4 sayfanın tamamında hangi bölmeye neyi koymak isterseniz koyabiliyorsunuz ordan.

@TalhaB. Gelen bikdirimleri ve aramaları deneme şansınız oldumu ekranda gösteriyor mu?

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
304011 dosyayı görüntüle
Sol üstteki customize seçeneğini seçince her bölmeye istediğinizi yerleştirebiliyorsunuz. Az önce denedim oluyor. 4 sayfanın tamamında hangi bölmeye neyi koymak isterseniz koyabiliyorsunuz ordan.
Daha önce de yazmıştım, özelleştirme menüsünde her bölmeye atanmış 3 5 seçenek var. O yüzden tam anlamıyla istediğimi istediğinizi istediğiniz yere koyamıyorsunuz.

Daha önce de yazmıştım, özelleştirme menüsünde her bölmeye atanmış 3 5 seçenek var. O yüzden tam anlamıyla istediğimi istediğinizi istediğiniz yere koyamıyorsunuz.
Haklısınız detaylı inceleyeince farkettim, kendi istediklerimi direkt bulunca oluyor sandım:)
@TalhaB. Gelen bikdirimleri ve aramaları deneme şansınız oldumu ekranda gösteriyor mu?
WhatsApp Image 2023-05-09 at 08.17.07.jpeg

Telefon çalınca sol üstte Bluetooth işaretinin sağında telefon işareti çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Benim de cihaz bugün geldi. Yağmur olduğu için sürüş yapamadım ama deneme amaçlı arabanın içindeyken sürüş kaydı yaptım. Gps kaydı çok başarılı. Hata payı sıfıra yakın. Durunca ve harakete başlayınca çok hızlı tepki veriyor. Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda ayrıntılı tecrübelerimi yazacağım.IMG-20230509-WA0007.jpeg

Benim de cihaz bugün geldi. Yağmur olduğu için sürüş yapamadım ama deneme amaçlı arabanın içindeyken sürüş kaydı yaptım. Gps kaydı çok başarılı. Hata payı sıfıra yakın. Durunca ve harakete başlayınca çok hızlı tepki veriyor. Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda ayrıntılı tecrübelerimi yazacağım.304065 dosyayı görüntüle
Sürüş esnasında mola verdiğimizde bir şey yapmamıza gerek yok değil mi? Kendisi durduğumuzu anlıyor ve turu bitiriyor. Peki turu bitirmek istediğimizde ne yapmamız lazım?

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Sürüş esnasında mola verdiğimizde bir şey yapmamıza gerek yok değil mi? Kendisi durduğumuzu anlıyor ve turu bitiriyor. Peki turu bitirmek istediğimizde ne yapmamız lazım?
Durunca sadece sürüşü duraklatıyor. Sağdaki tuşa uzun basınca ekranda SAVE yazısı çıkıyor ve turu sonlandırıyor.

Geri