Aytekin Erzan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.080
Arkadaşlar selam...
Bu Kartepe savaşlarından hazır sıkılmışken planlamış olduğum iftardan sonra Edirneye sahura gitme turumu yamış bulunuyorum yolculuk gece olduğu için çok net ve güzel foto maalesef yok bol bol tabela fotosu var yolculuğun ilginç yanı ve en önemli nüansı kaskımı evde unutmuş olmam ve bunun çok geç farkına varmam bir diğeride ön farımın düşmesi ama yol üzerindeki maxi den düşen bir far yerine iki tane aldım buda benim yol bütçemi biraz sarstı ve sahurda sadece bi çorba içebildim allah yardım edecek artık....
(link)
bu kamyocu abi beni geçemeyince gıcık olduç...
(link)
kız kardeşimin veledi geleceğin spriteri olacak inşallah...
(link)
iftar...
(link)
(link)
(link)
//img193.imageshack.us/img193/5094/imgp4663b.jpg[/URL]
(link)
(link)
muhteşem Selimiye...
(link)
Şehrin girişinden Selimiyeye kadar sprinte kalktığım için şeklim bu hale geldi ama o yolda indanı çok tahrik ediyor kışkırtıcı bir yol...
(link)
bi çorba tamamdır...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
hava aydınlanmadan 07:00 otobüsü ile aynen geri topuk.go back home yani.
(link)
Bu Kartepe savaşlarından hazır sıkılmışken planlamış olduğum iftardan sonra Edirneye sahura gitme turumu yamış bulunuyorum yolculuk gece olduğu için çok net ve güzel foto maalesef yok bol bol tabela fotosu var yolculuğun ilginç yanı ve en önemli nüansı kaskımı evde unutmuş olmam ve bunun çok geç farkına varmam bir diğeride ön farımın düşmesi ama yol üzerindeki maxi den düşen bir far yerine iki tane aldım buda benim yol bütçemi biraz sarstı ve sahurda sadece bi çorba içebildim allah yardım edecek artık....
(link)
bu kamyocu abi beni geçemeyince gıcık olduç...
(link)
kız kardeşimin veledi geleceğin spriteri olacak inşallah...
(link)
iftar...
(link)
(link)
(link)
//img193.imageshack.us/img193/5094/imgp4663b.jpg[/URL]
(link)
(link)
muhteşem Selimiye...
(link)
Şehrin girişinden Selimiyeye kadar sprinte kalktığım için şeklim bu hale geldi ama o yolda indanı çok tahrik ediyor kışkırtıcı bir yol...
(link)
bi çorba tamamdır...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
hava aydınlanmadan 07:00 otobüsü ile aynen geri topuk.go back home yani.
(link)