Scudo Sports

iftardan sahura Edirne

Aytekin Erzan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.080
Arkadaşlar selam...
Bu Kartepe savaşlarından hazır sıkılmışken planlamış olduğum iftardan sonra Edirneye sahura gitme turumu yamış bulunuyorum yolculuk gece olduğu için çok net ve güzel foto maalesef yok bol bol tabela fotosu var yolculuğun ilginç yanı ve en önemli nüansı kaskımı evde unutmuş olmam ve bunun çok geç farkına varmam bir diğeride ön farımın düşmesi ama yol üzerindeki maxi den düşen bir far yerine iki tane aldım buda benim yol bütçemi biraz sarstı ve sahurda sadece bi çorba içebildim allah yardım edecek artık....

(link)

bu kamyocu abi beni geçemeyince gıcık olduç...
(link)

kız kardeşimin veledi geleceğin spriteri olacak inşallah...
(link)

iftar...
(link)
(link)
(link)
//img193.imageshack.us/img193/5094/imgp4663b.jpg[/URL]
(link)
(link)

muhteşem Selimiye...
(link)

Şehrin girişinden Selimiyeye kadar sprinte kalktığım için şeklim bu hale geldi ama o yolda indanı çok tahrik ediyor kışkırtıcı bir yol...
(link)

bi çorba tamamdır...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

hava aydınlanmadan 07:00 otobüsü ile aynen geri topuk.go back home yani.
(link)

Scudo
go back home olay budur abi :D Geçen bir yerde okumuştum yazını...

Bu kadar yazıyı okuyana kadar,Edirneye gider bi çiger bir yogurt yer gelirim yazmışsın :D Helal olsun abime :D

Tebrikler, kilometre ve toplam süre ne kadar acaba. çorba olmamış bir köfte veya ciğer yemeniz lazımdı:D , artık bir dahaki sefere.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Aytekin abi ayağına sağlık. Uzun zamandan sonra yolla çıkmışsın. Tabi özleyince uzun uzun hasret gidereyim dedin heralde. Geleceğin sprinterı yeğeninde çok tatlıymış maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Fotolardan bir tanesi ne güzel çıkmış öyle ışıklar kaymış falan. Sanki sonradan eklenmiş gibi. Non stop İstanbul'a da bittim. Otobüs şirketleri Türkçe'yi bitirmiş İngilizce'ye geçmişler artık. Neyse yine çok uzattım ben. Akşam görüşürüz detayları anlatırsın :)

• Beğen
saygılar.. kasksız olması hos olmamıs olsa da... gece sorun yasamamıssınızdır umarım, yol kendi basına zorlu bir etapken karanlığın da çökmesi.. deli işi diyecegim ama bisiklete vurulduktan sonra hangimiz degiliz ki =) yolun tamamını d-100 den corlu-l.burgaz-b.eski-havsa-Edirne seklinde mi geldiniz yoksa farklı bir yol mu izlediniz?

• Beğen
Bisiklet sporu sayesinde tanıştığım ve tanışmaktan büyük keyif duyduğum sevgili Aytekin kardeşim,seni forumdan takip etmeye, ne zaman gelicen diye araştırırken , sen gelmiş ve dönmüşsün bile. Hızına yetişmek mümkün değil.Tek kelimeyle süpersin

Zamanın olsaydı(yada programın uysaydı) arardın diye düşünüyorum,Ergun'la beraber, hepbirlikte bir sahur yapardık. Bu bizi de çok mutlu ederdi. :D

Birdahaki sefere inşallah.Bol pedallı günler.....

• Beğen
@Mesut Nalbant

Valla ciğer yemeye diye çıktık ama kısmet olmadı köfteyide Burgazda yada Ahmetbey de düşünüyorum...
toplam km 240 fakat zaman için bişey diyememde siz çıkartın artık iftardan sahura....
çok isterseniz özelden atarım size değerleri...
yorum için teşekkürler Burgaza selam...

helal sana aytekinim tam bir gol makinesisin sen ama bazı arkadaşları gol makinesi diye aldık traş makinesi çıktılar gözleri kedi gözü gibi oldu

Dün sabaha karşı okudum yola çıkıyorum yazmışsın. Yok yok ben uykuluyum heralde dedim ama vallahi gitmişsin Aytekin abi:D Ayaklarına sağlık

• Beğen
Aytekin ' cim ,

Mis gibi bir tur yapmışsın . Serin serin çevirmişsindir , fotolarda güzel çıkmış

Ellerine kollarına bacaklarına sağlık .

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Abi Ne yaptın sen :eek:
Gelirim diyordun ciğer yeriz diyordun ama gelceğini hiç düşünmemiştim
Hiç te telefon etmedin ama sınavlarım oldugunu biliyordun.. Bu yüzden aramadığını düşünüyorum..Pazar Günü bitiyor sınavlar....

EE Bİ DAHA NE ZAMAN GELİYORSUN ????
CİĞER SÖZÜM VAR BİLİYORSUN :)

@Berker Kartel

evet Berker görüşemediğimiz için bende üzgünüm ama senin sınavların vardı ve bugün son gündü ciğer alacağı dursun bir gün tahsil ederim diğer taraftan ben Edirneden kovuluncaya kadar ve allah bu gücü bana verdiği sürece daha çok gelir giderim bir arkadaşla daha bu tarz bi tur düşünüyoruz onuda tanıyorsunuz umarım olur ve ikimizide görmüş olursunuz bizde sizin mükemmel insanlığınızdan ve misafir perverliğinizden tekrar yararlanırız
herkese selam sanada tekrardan başarılar diliyorum kendine iyi bak...

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
@Tolga Gürgün

Tolgacığım teşekkür ederim..
aslında sana bozukum ama madem buradasın ve yorum yaptın yazayım
evet misss gibi tur oldu karanlığa rağmen çok başarılı ve bekldiğim üzerinde değerlerle bitirdim turu bacaklarım zaman zman üşüdü bile diyebiliriz...
bu arada yolda şu bizim +500 km olayını düşündüm parkur olarak Edirne uygun diye düşünüyorum sınıra git gel en az 500 toplarız ne diyosun ama tabiki benim gönlimü tekrardan kazanman lazım yoksa seninle 500km değil 5 metre bile çevirmeyeceğim....

Seni tebrik ederim canım kardeşim. Harika işler yapıyorsun yine. Ama, SUÇLUSUN...Neden bana bir haber vermedin ki? Birlikte bir sahur yapmayı çok mu gördün Ergun ağabeyine???

• Beğen
Geri