Scudo Sports

İftardan sahura bisiklet turu - İstanbul anadolu yakası

ortalama 25-30 arasında olursa bostancı-tuzla da , benim paylaştıgım rota da yetişir.
Kartal-üsküdar-cengelköy-ümraniye-ataşhir-bostancı toplam 53 km - 2 saat sürer. O taraflardan geçerken yolcuların bir kısmı iner zaten. Onlar sahura rahat yetişir.
Saat 01:15'de bostancıda olanlar da, kartal'da sahura yetişir.

Kartal-Tuzla circle-Kartal 35 km. Rakım yok, 1 saat sürer. Yani 24:00 cıvari tekrar kartalda oluruz. En uzak noktada olanlar bile 2-3 saat içinde sahura yetişir.
Bu seferlik Tuzla olsun o halde. Rakımın olmaması birarada sürmemezi kolaylaştırır. Cumartesi akşamı da diğer rotayı yaparız.

@Selami53 , O halde 22:30 'da bostancıda buluşmak üzere diyorum. Bir event oluşturdum. Yüksek kadans grubunda da sen paylaşabilir misin?

(link)

Not: 30'u görünce çekinip gelmeyebilecekler için yazayım dedim. İçim rahat etmedi. Tuzla yapacağımızdan dolayı ortalama 30 civarı olacaktır. Grup sürüşü tecrübeniz varsa, yani düzgün bir peloton kurabilirsek, tek başınıza 25 ortalama gitmek ile önde giden grubun arkasında 30 ortalama ile gitmek hemen hemen aynı efora sahiptir.

Scudo
@Fatih Ç.T. paylaştığınız etkinlik herkese açık değil sanırım,göremedim etkinliği. Yumurta kapıya dayanınca yetişilmeyecek yer yok da ben işin içine 1 saat kadar da duraklama muhabbet faslını katalım diye düşünüyorum.Sonuçta herkes ilk kes görecek birbirini,tanışma faslı diğer turların referansı olurdu en azından.Yani ilk turda performanstan biraz ödün versek de Bostancı - Pendik(marina) yapsak diyorum.
Benim için ve çoğu kişi için kolay bir rota ama üsküdar'dan,ümrani'yeden vs. farklı yerlerden gelenleri de düşünmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Fatih ÇT
@Selami53 haklısın, yeniden düzenledim etkinliği , seni de davet ettim.

(link)

Bostancı 22:30 buluşma (Balıkçıların az ilerisi) (link)
Kartal 22:55 (İdonun az gerisi) - (link)
Rota: Bostancı-Pendik Marina - Bostancı (Devam etmek isteyen olursa, ben üsküdar-çengelköy-ümraniye-imes-ataşehir şeklinde devam edebilirim)
Marina'da tanışma molası verilecek.

Arkadaşlar etkinliği grubumuza taşıdık katılmak isteyen herkes davetlidir gruba katılırsanız etkinlik daveti yollanacaktır.
Adres : (link)

Cuma günü gelmeye çalışcam iftara davetliyim arkadaşa :)

• Beğen
Tepkiler: Selami53
image.jpg image.jpg Bugün hava çok iiydi rüzgar pek hissettirmese de kendini o ne trafiktir arkadaş :) Kayışdağındn bostancı sahile inip nonstop tuzla harpokulu ordan aynı şekilde sahilden bagdat caddesi trafigine daldık oyaladı biraZ ordan harem ordan beykoz beykoz da su çikolata maden suyu takviyesi yaptıktan sonra haremden e-5 girdim bakkalköy halin ordan kayışdağı :) yolda epey bisikletçi arkadaşla tanışıp kısa muhabbet ettik arkadaşlar buradaysa selamlar :)sonra sahura yetişmek için bas babam bas :) gelir gelmez açma germe sonra buz gibi su nasıl iyi geldi :)

@Buğra Aydinç , kayısdağı dudullu yolundan aşağıya bostancıya iniyoruz, bisiklet ile.

@hufucu ben de içerenköydeyim. 22:00'da evden çıkacağım. 22:05 gibi İçerenköy karakol'da veya muhtarlıkta buluşabiliriz.

Ben de katılabilirim.Pendik'ten katılacak var ise beraber gidebiliriz.

@Melih Muratoğlu

21:45'te Kartal'dan hareket edeceğim.

Çıkış ve toplanma noktaları :
21:45 Kartal Hareketle hedef Bostancı.
22:30 Hareketle hedef Pendik Marina
Pendik Marinada yaklaşık oturup mola verilecek ve muhabbet/tanışma faslı olacak.
Sonrasında İsteyen evine ayrılır isteyen Bostancıya döner,İsteyen de(link) ile Kadıkoy-Üsküdar-Çengelköy-Ümraniye-Ataşehir hattını takip edebilir.

BULUŞMA VE TOPLANMA NOKTALARI KARTAL VE BOSTANCIDIR. KARTAL'DAN KATILMAK İSTEYENLER : (link) ile Adalar vapur iskelesi Kartal sahilinden 21:45 te çıkıp Bostancı'ya devam edebilir.

BOSTANCI SAHİL (link) : Bostancıdaki balıkçıların bulunduğu kısma gelmeden bostancı sahilin bitim noktasında toplanılacak. 22:30 hareketle Pendik yapılacak.

Tempo 25-30 km/sa olacaktır.Yol bisikleti olan sürüş disiplini bozuk olmayan herkes davetlidir.

İrtibat tel : 0507 019 67 53 / Selami KOÇ
YÜKSEK KADANS YOL GRUBU : (link)

Selami, 1 saat mola fazla, eğer devam etmek isteyen olursa pendikten sonra, 15 dk dan fazlası bize zarar. Kaslar tekrar sogumadan devam etmemiz lazım.

@Fatih Ç.T.

Maximumu söyleyeyim sonra sıkıntı çıkmasın dedim @Fatih Ç.T.
Kalkmak isteyeni zorla tutamayız zaten kendi kararımızı kendimiz alırız yine :)

bize, yani devam edeceklere fazla demek istemiştim. Oturmak isteyeni zorla kaldıracak değiliiz :)

Birazdan Evden cikiyorum, bostancida gorusmek uzere

Arkadaslar teker patladi, yama yapacagim, sizi pendik marinada yakalarim

@Fatih Ç.T.Sana burdan mesaj atamıyorum bugün karşıdaydım belki yarın çıkabilirim karakolun orda oturuyorum

@hufucu ayarlarımı kontrol ettim. Üyeler bana özel mesaj atabiliyorlar görünüyor. Bu akşam da çıkacağız. Birazdan bir event açacağım yarın için

facebook event:
(link)

Bostancı ve Kartal çıkışlı önce beykoz,sonra kaynarca yapıp döneceğiz.
Rota : Bostancı - Vaniköy - Kaynarca
ortalama hız 30 km/sa

Bostancı sahil - dolmuş duraklarının yanındaki park, bağdat caddesinin başlangıcındaki park.
maps linki;
(link)

Diğer rota alternatifi, önce kaynarca, sonra vaniköy olabilir. Veya başıbüyük üzerinden ümraniye ve çengelköye inebiliriz. Trafik açısından daha mantıklı olur.

Geri