Bugraacik
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 753
- İsim
- Buğra Açık
- Bisiklet
- Carraro
@Çağrı Öztürk Üslubunuza teşekkür ediyorum. Uyarılarınız ve düşüncelerinizi böyle düzgün söylediğiniz için memnun oldum. Fakat şöyle bir durum var. Sanki siz veya bi çok kişi bazı şeylere aldırış etmeden sağından solundan geçmemi istiyor gibisiniz. Allah korusun bu benzer olayların daha zora sokanı veya yaralanabileceğimiz bi durumla karşı karşıya kalmamak için ben susmuyorum açıkçası. Otobüsün %10 hatası bile olsa ben onu düzeltmek için kavga da ederim dayakta yerim. Çünkü benim bisiklet kullanan onlarca arkadaşım, akrabam ve burada sevdiğim insanlar var. Bugün uyarmadığım bi İETT, minibüs, taksi veya herhangi bi şöfor gelip sizleri veya başka birini ezebilir. Yorumunuzdan ötürü kanalımın tarzını değiştirmeyi düşünebilirim, teşekkür ediyorum tekrar.
@Birhan K. veyahut siz izlemeyi bırakabilirsiniz, teşekkürler.
@Auron Sanchez reis şimdi durum öyle değil. normalde sakin bi insan olmaya çalışırım fakat durum benim hayati veya kişilik hakkıma saldırıya gelirse ben manyağın teki çıkıyorum.
@Atacan Bu metne benzer metinleri birkaç kişi daha atmıştı, anlayabilene
))) Adama diyorum ki bak şu kadar kişiyiz bu kadar kişiyiz yol şerit kapatma hakkımız var, kapatamazsın diyor, otobüse yol vereceksin diyor. Nereye ışınlanayım? Sağa çekip beklesem otobüs yanaştıkça bi şekilde bana sıkıntısı var. Tamam hadi bana dokunmadı, ee önümde 2 kişi daha var onlar nolacak? Hiç düşünmüyorlar.
@cahitakin Üstte hatta çok üstlerde yorumları okusaydınız bazı cümleleri kurmanıza gerek kalmazdı. Mevzu artık sen haklı ben haklı mevzusu değil. Kuralları yazan abilerimiz var aha inanmıyorsanız dayıya sorun @Kudret Kurtcebe sağa geçecekseniz kontrol edin diyor bi bakın diyor araç var mı diyor.
@enes_vl Orada kaç kişi olduğumuzu görüyor musun? Videonun ileri ki kısmında arkamı dönüp baktığımda kaç kişinin o arada kaldığını görüyor musun? "2 bisikletli sağ şeridi kapatabilir" gibisinden bi kural olduğunu bilmiyor musun? Araç kullandınız mı bilmiyorum ama bir düşünün; sol şerittesiniz sağa geçmeniz gerekiyor, o araç size yol mu versin yoksa siz onu geçmeniz mi lazım, arkasına mı geçmeniz lazım?
@Kudret Kurtcebe Teşekkür ediyorum böylesine güzel bi metin yazdığınız için, anlamayanlar tekrar olacaktır elbet ama tekrar sağolun.
@Birhan K. veyahut siz izlemeyi bırakabilirsiniz, teşekkürler.
@Auron Sanchez reis şimdi durum öyle değil. normalde sakin bi insan olmaya çalışırım fakat durum benim hayati veya kişilik hakkıma saldırıya gelirse ben manyağın teki çıkıyorum.
@Atacan Bu metne benzer metinleri birkaç kişi daha atmıştı, anlayabilene
@cahitakin Üstte hatta çok üstlerde yorumları okusaydınız bazı cümleleri kurmanıza gerek kalmazdı. Mevzu artık sen haklı ben haklı mevzusu değil. Kuralları yazan abilerimiz var aha inanmıyorsanız dayıya sorun @Kudret Kurtcebe sağa geçecekseniz kontrol edin diyor bi bakın diyor araç var mı diyor.
@enes_vl Orada kaç kişi olduğumuzu görüyor musun? Videonun ileri ki kısmında arkamı dönüp baktığımda kaç kişinin o arada kaldığını görüyor musun? "2 bisikletli sağ şeridi kapatabilir" gibisinden bi kural olduğunu bilmiyor musun? Araç kullandınız mı bilmiyorum ama bir düşünün; sol şerittesiniz sağa geçmeniz gerekiyor, o araç size yol mu versin yoksa siz onu geçmeniz mi lazım, arkasına mı geçmeniz lazım?
@Kudret Kurtcebe Teşekkür ediyorum böylesine güzel bi metin yazdığınız için, anlamayanlar tekrar olacaktır elbet ama tekrar sağolun.