Albatros_65
Daimi Üye
- Tepki
- 281
- İsim
- Mert Can
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben hükümete bir şey demiyorum.Kurbağayı suyun içine koyarsınız.Suyu aniden ısıtınca kurbağa zıplar.Ama suyu yavaş yavaş ısıtırsanız kurbağa hiç tepki vermez.Piştiğini bile anlamaz.Işte o kurbağa varya biz o yuz yani halk.İlk başta bir şehit sonra iki-üç sonra beş sonra on tane şehit felan.Yavaş yavaş alıştırıyorlar.Şimdi bizim orada ne işimiz var.Tampon bölge oluşturup mültecileri yollamak.Kardeşim hangi biri gidecek.Biz şimdi ne yapıcaz.Geri çekilsek suriyeden yine bir ton suriyeli gelecek.Saldırıya geçsek karşımızdaki rusya.Çok kaybımız olur.Yani bu gece olan saldırı uyarı gibi bir şeydi.Karşımızdakiler at kafalı pkk lılar değilki.Koskoca dünyanın en güçlü ülkelerinden rusya.Biraz haddimizi bilmeliyiz bence.Her türlü zararlı çıkacaz ister istemez.Hele 4 milyon suriyeli daha gelirse o zaman iş çığrından çıkar.Niye alıyorsak onları.Eyvallah yardım edelim de önce can sonra canan demişler.Hele biz guçlenelim.Birde bu söylenecek bir şey mi bilmiyorum ama şehit sayısı bayağı yüksekmiş.Sansür yasağından dolayı az gösteriliyor.Benim düşüncelerime karşı çıkabilirsiniz ama bence çoğu kişi böyle düşünüyor.Hepimizin başı sağolsun