Scudo Sports

İdlib saldırısı ve 33 askerimizin şehit olması

Scudo
Ha bir, ha 9, ha 22, ha 30, ha 50... ne fark eder? Şehit var mı? VAR. Ne için? Neyse uzatmayım... ne yazsam bilmiyorum 🤬🤬🤬

• Kızgın
Tepkiler: Çağdaş78
Maalesef 33 oldu gece düşünmekten başıma ağrı girdi
Binlerce asker var ve bu aileler acaba benim oğlum sağ mı diye düşünmekten harap bitap olmuştur

Allah tekrarını nasip etmesin diyeceğim ama geçenlerde Rusya yaptığı açıklamada Suriye Türkiye’den topraklarını alana kadar devamedecek açıklamasında. Sonra devamı olacak diye düşünüyorum ve ...

Terörün , destekçilerini ,nemalananlarinin, sevicilerinin, putinin, tranmpinin,esadin v.b hepsinin Allah belasini versin.
Kandil gecesi hakkin rahmetine kavusan Sehitlerimizin Ailelerine Allah Sabir versin.

Aslında yazacak çok şey var ama neyse ben surii

• Kızgın
Tepkiler: Çağdaş78
İnşallah tarihi doğru yazarlar da bizden sonrakiler en azından sebep olanları bilir. Biz bilemiyoruz zira bizim neslimizinin aklı tutuldu.

Devlet adamları çıkmış kınıyoruz gerekeni yapacağız başımız sağolsun falan filan ya bıkmadınız mı arkadaş aynı şeylerden. Hemen hemen hepimiz askerlik yaptık bir bölüğün sınırdan o kadar içeriye sokmak o kadar kolay iş mi hem de hava savunmasız :suspus: Ayrıca askerimizin ne işi var orada? İlk önce bunları açıklasınlar. Yemin ediyorum bıktım bu dandik politikalardan şimdi askerimiz vuruldu hop sınırları aç geçişe izin ver ya ne desem gerçekten uzatmak istemiyorum.
Alın size iblid o kadar içeride ne işimiz var abicim neee? 😡 Susmak değil kusmak istiyorum artık yemin ediyorum bıktırdınız ekonomisiyle işsizliğiyle gencecik canları sürekli ölüme göndermelerinizle....
Ekran Alıntısı.PNG

Allah Rahmet eylesin , ailelerine de sabırlar versin.

Çok üzücü çook...

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
Enkaz altında kalanların olduğu söyleniyor. Bu iddaa doğru ise korkarım sayı daha da artacak. Acı gerçekten tarifsiz...

Söylentilere itibar etmeyelim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Çok üzücü gerçekten. Allah milletimize sabır versin.

anlamadığım nokta şu, acilen toplanan devlet erkanının kapıları mültecilere açması ne anlam ifade ediyor şu durumda?

anlamadığım nokta şu, acilen toplanan devlet erkanının kapıları mültecilere açması ne anlam ifade ediyor şu durumda?
Milletin gazını almak. Aynı şekilde malum kanallarda rejim hedefleri yok edildi haberleri de kamuoyunun gazını almak için yapılıyor. Neyse ben konu hakkında daha fazla konuşmayacağım. Zira canım ülkemde vatan haini yaftası yemek çok kolay.

Milletin gazını almaya çalışıyorlar, başka hiç bir şey değil. Sanki biz kapıyı açınca karşıdan Bulgar, Yunan da kapıyı açmak zorunda. Kapılar açıksa hadi geçsin Suri kardeşlerimiz de görelim. Elalemin sınırı bizimki gibi yol geçen hanı mı?

Milletin gazını almaya çalışıyorlar, başka hiç bir şey değil. Sanki biz kapıyı açınca karşıdan Bulgar, Yunan da kapıyı açmak zorunda. Kapılar açıksa hadi geçsin Suri kardeşlerimiz de görelim. Elalemin sınırı bizimki gibi yol geçen hanı mı?
Türkiye'den eli kanlı terör üyelerinin terörist seviciler tarafından davullu zurnalı karşılanarak geçirildiğini dün gibi hatırlıyorum. Kinimiz diri Tanrı'ya şükür 🤨.

kapıları açmak bir anlam ifade etmiyor kapılar açılınca gitmek için hareketlenen hiç bir Allahın kulunu ülkede barındırmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Konuşmak ne kadar kolay değil mi...? " şehidlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum, Allah sabır versin, karşılığını misliyle verdik, şehidler ölmez vatan bölünmez..." Peki bu evlatlar niye ölüyorlar...? Siyasi bir itibar uğruna mı...? yoksa bir takım hedefler veya görevler uğruna mı...?Şehidlerin helvası bizim ocaklarımızda kavrulmadığı sürece hep tatlı gelir...Güvenli bölge oluşturma amacıyla başlayan harekatlar esed, halkına eziyet ediyor'a dönüştü...Bekçisi biz miyiz...? Ölen vatan evlatlarımızın bir tırnağı bile etmeyen Suriye foseptiğinde ne işimiz var...Yüz bin kere yazıklar olsun kendi kıçının rahatlığı için ülkeyi bu duruma getirenlere, Allah kahretsin bizi savaşın çirkin yüzüne mahkum edenleri....Bir de utanmadan, sıkılmadan misliyle karşılık verdik diyorlar...Neyin karşılığını verdiniz...onlarca vatan evladının karşılığı sizce nedir...? ...:agla::agla::agla:

Geri